Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Középsulis csajok, összejönnétek..?
Figyelt kérdés
egy 30-35 éves pasival?(ha nincs családja, fiatalabbnak tűnik, igényes, ad magára, sportos, jó társaság stb..?
Vagy a korkülönbség miatt kizárt?
2021. jún. 9. 16:02
1/20 anonim válasza:
Biztos hogy nem, a saját korosztályomban keresek párt.
2/20 anonim válasza:
Én nemm.
Csak jelzem, hogy 14-18 éves lányokról beszélünk.
3/20 anonim válasza:
Annak a 30-35 éves férfinek nagyon gazdagnak, híresnek, vagy jóképűnek kellenne ahhoz lennie, hogy 18 év körüli lány egyáltalán elgondolkodjon rajta.
4/20 A kérdező kommentje:
2-es, köszi a jelzést, tisztában vagyok vele.. És? Törvényileg 14 felett szabad a pálya.. 16 felett meg aztán..
2021. jún. 9. 16:40
5/20 A kérdező kommentje:
3-as, minden korosztályban van gold digger is, rajongó is, meg olyan is, akit egyszerűen csak nem a saját korosztálya vonz. :)
2021. jún. 9. 16:43
6/20 anonim válasza:
Sok gimis lány dug 30-35ös férfiakkal, de összejönni, no.
20+ majd igen.
7/20 A kérdező kommentje:
#6 Hm.. Köszi a választ! :)
2021. jún. 9. 17:05
8/20 anonim válasza:
Én simán összejönnék vele, ha az illető normális és van közös témánk :D
9/20 A kérdező kommentje:
8-as, király vagy! :)
2021. jún. 9. 18:20
10/20 anonim válasza:
Osztom az 1es velemenyet, en is a sajat korosztalyomat tartom szem elott, nem erdekelnek a középkorú férfiak
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!