Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek belemenjek?
Figyelt kérdés
Szóval van egy lány, akivel lassan, de biztosan egymásba szerettünk. Interneten ismerkedtünk meg, nemsokára találkozunk. Én elég vékony vagyok, de ő versenyszerűen lovagol, heti négy-öt edzése van, szóval elég sportos. Aki ismer lovas tinilányt, az kérem mondja el, hogy hogy néz ki, hogy formálhassak egy képet róla. Kérlek írjátok meg, hogy mennyire szoktak a lovasok erősek lenni, mert azt nem szeretem, ha erősebb egy lány, mint én, és ha ő erős, lehet, hogy nem jönnék össze vele2021. máj. 31. 18:44
11/17 anonim válasza:
Már megint az erős nő mániás hülyegyerek...
12/17 anonim válasza:
#8 vagyok, én is lovagolok, izmosabb és erősebb vagyok ezerszer mint aminek kinezek, pedig úgy nezek ki mint aki eldől mint a rohadt nád ha hozzáérnek. Na mármost komolyan, nehogy már azért ijedj meg mert izmosabb nálad, és ítéld el emiatt..ha faj a büszkeségednek, menj edzeni, ne azt válaszd hogy dobod csakmert palcika vagy
13/17 A kérdező kommentje:
Ma találkoztunk először élőben. Nagyon jó volt, sokat beszélgettünk, nevettünk, és egy csók is elcsattant. Nagyon finom volt 😋. A lány rövidujjúban volt, és kilátszott a bicepsze. Háááát elég, ha annyit mondok, hogy nagyobb volt, mint a combom, és csak úgy feszült a rajta a póló. Ráadásul a pólója nagyobb is, mint az enyém. Egy kicsit félek tőle, és nem igazán vonz az izom egy lányon, de félek, hogy használná rajtam az izmait, ha szakítanék, úgyhogy nem merem otthagyni
2021. jún. 1. 21:51
14/17 anonim válasza:
Akkor neked aztán csontvékony combod lehet. Ha valamitől van bicepsze a lánynak, az száz hogy nem a lovaglástól van. A lovaglástól az alkar erősődik meg, és ha olyan vastag izmok vannak a karján mint egy normális ember combján a lovaglástól, akkor valószínűleg nem is lovagol jól. Csak fantáziálsz és fétises vagy.
15/17 A kérdező kommentje:
Mondom, hogy nagyon vékony vagyok, pedig próbálok hízni, de nem megy. Azt is mondta, hogy az utóbbi időben elkezdett komolyabban kondizni is.
2021. jún. 1. 22:16
17/17 anonim válasza:
Nehogy már mostmar az is bűn legyen, és csúnya és elítélendő, ha egy lány ODAFIGYEL a mozgásra, és emiatt sportos alakja van. Ha meg egesz nap csak zabál és dagadt, akkor az lenne a bajod, hogy fuhh nekem nem túl vonzó a háj. Ha érett lennél, nem az alapján döntenél, hogy izmos a karja vagy nem. Jezusom, nem egy elmebeteg gyilkos aki összecsomagol ha szakitasz vele, mi a franc...egy gasztroenterológushoz meg helyetted is fogok neked időpontot foglalni, ha a combod vékonyabb mint egy lány karja..ebből látszik hogy kamu, és csak egy beteg, unatkozó fétises vagy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!