Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek belemenjek?
Figyelt kérdés
Szóval van egy lány, akivel lassan, de biztosan egymásba szerettünk. Interneten ismerkedtünk meg, nemsokára találkozunk. Én elég vékony vagyok, de ő versenyszerűen lovagol, heti négy-öt edzése van, szóval elég sportos. Aki ismer lovas tinilányt, az kérem mondja el, hogy hogy néz ki, hogy formálhassak egy képet róla. Kérlek írjátok meg, hogy mennyire szoktak a lovasok erősek lenni, mert azt nem szeretem, ha erősebb egy lány, mint én, és ha ő erős, lehet, hogy nem jönnék össze vele2021. máj. 31. 18:44
1/17 anonim válasza:
Ilyen hülyeség miatt hogy hátha erősebb nehogy kihagyd ezt a lehetőséget. Inkább kezdj el gyúrni aztán te is erős leszel valamennyire.
2/17 anonim válasza:
Te vagy az, aki naponta kérdezgeti mi a véleményünk az izmos, erős lányokról?
Találkozz vele és majd meglátod milyen.
3/17 anonim válasza:
Lovas tini (17) vagyok, heti 6-7 edzéssel és ha szimpatikus vagy és nem vagy túlsúlyos pont nem érdekelne hogy gyenge vagy erős vagy. Én is tudom, hogy 3-600 kilós állatokkal dolgozom, nem hagyatkozhatom az erőmre, a másik embert sem erővel kezelném nyilván, nincs jelentősége a kapcsolatban ennek szerintem.
4/17 anonim válasza:
Ez tetszik: "Szóval van egy lány, akivel lassan, de biztosan egymásba szerettünk. Interneten ismerkedtünk meg, nemsokára találkozunk. "
Szóval eddig még csak nem is találkoztatok a való életben de egymásba szerettetek. Oké jó...
5/17 anonim válasza:
Ne menj bele, nem éri meg. Összecsomagol 1 pillantás alatt.
6/17 anonim válasza:
én is versenyszerűen lovagolok, elég izmos vagyok, de sztm is inkább edzz, ha ez zavar. de ha szerelmes lennél, akkor ez nem lenne kérdés, hanem össze akarnál vele jönni.
7/17 anonim válasza:
Gondolkozz egy kicsit, ha szeret lovagolni az neked annyira nem lesz rossz ám! :)
8/17 anonim válasza:
Jezusom nehogy már arról ítéld meg a külsejét hogy lovagol e vagy sem..óvoda
9/17 anonim válasza:
És ha erősebb? Legalább nem maradtok hoppon, ha megtámadnak titeket.
10/17 anonim válasza:
A legtöbb lovas lány attól még hogy versenyszerűen lovagol ugyanolyan testalkatú mint minden más lány. Nem kondizni jár, hogy valami hatalmas izmokkal rendelkezzen, meg alapból is a lányoknak nehezebben is megy ez. Ha nem vagy valami pálcika testalkatú fiú akkor biztos nem lesz nálad sem erősebb sem semmi más. Amúgy meg ha zavar ez akkor kezdj el edzeni, hogy ne ilyen legyél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!