Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor szép vagyok vagy csúnya?
Figyelt kérdés
Ez amúgy egy komolyabban kérdés akar lenni.
Amikor megyek a villamoson/metrón/buszon akkor vannak helyes srácok akik folyton felém néznek és amikor megyek mögöttük hátra néznek folyton, de eközben soha nem ír rám senki...
Soha sem volt még párkapcsolatom így ezeket nem vágom.
Vaaagy olyan ronda vagyok, hogy ezen röhögnek.
(Oké volt aki udvarolt nekem de ő egy idő után lekopott vagy meleg lettxd)
Én nem gondolom magam csúnyának csak most kíváncsi vagyok az emberej válaszára
7. 😂 nem követtem őket arra volt az utam máshogy nem tudtam volna kijutni a megállóból, maszk van rajtam az orrom nem latszódhatott, én nem néztem őket, mert beszélgettem az osztálytársammal aki felém volt fordulva így nem látszódott.
Lehet azt nézték, hogy magas vagyok az osztálytársamhiz képest 😂 173 vagyok (bár szerintem az nem túl magas)
2021. máj. 27. 10:57
12/19 anonim válasza:
Ha ronda vagy ha szep vagy mindig lesz valaki akinek tetszel. Ilyen a vilag.
2021. máj. 27. 12:42
13/19 anonim válasza:
Honnan tudjuk? :D Lehet csak leszart a galamb és azt nézték... :D Amíg nem láttalak, nem tudok véleményt formálni a külsődről...
2021. máj. 27. 15:30
14/19 anonim válasza:
Áron níd a görlfrend köz i got my cusin bro
2021. máj. 27. 16:14
15/19 anonim válasza:
Nem lehet értelmes választ adni úgy ,hogy nem látunk rólad képet. A szépseg meg amúgy relatív.
2021. máj. 27. 16:18
16/19 anonim válasza:
Küldj privibe egy képet és elmondom őszintén
2021. máj. 27. 16:21
17/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok-sok választ, privát üzit beszéltem azzal a személlyel akivel voltam és azt mondta valszeg a téma érdekelte őket, mert rólam beszéltünk, hogy egy baráti kör amiben benne voltam gazdgnak tart és ezekkel kapcsolatban meg pár "privátabb" (az se annyira privát, de nem szeretném ide kiírni 😅)dolgomról beszélgettünk és valszeg ezekre kapták fel a fejüket.(De az is lehet, hogy csak egyszerűen csak megnéztek😂) mindegy is tényleg köszi a válaszokat ✌🏽🦅
2021. máj. 27. 22:35
18/19 anonim válasza:
Ha csúnya lennél azt biztos tudnád
2021. máj. 28. 01:41
19/19 anonim válasza:
Ezzel én is sokáig így voltam. Az idegenek nézegettek meg like-olgattak instán de csak nagyon fura tagok közelettek. Aztán nekem egyszer szerencsém lett, és elkezdett egy normális srác is udvarolni és vele összejöttünk. De azok alapján amit írtál nem hiszem hogy csúnya lennélm
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!