Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet beindítani egy internetes beszélgetést?
Hali. Szóval, az lenne a kérdésem, ha elkezdtek chatelni egy idegennel, hogy indítjátok be a beszélgetést? Hogy találtok témát?
Mert van egy lány, aki tetszik, és megadta az instáját. Viszont nem szeretném, ha a beszélgetés egy: Szia, hogy vagy, jol - után behalna. Mik erre a módszerek, illetve randi előtt kb mennyit kéne beszélgetni chaten?
#9-es vagyok. Ez esetben egy kicsit érdemes lehet beszélgetni előtte, kérdezd meg hogy telt a napja, próbáld meg jobban megismerni. Az iskola révén lehet közös témátok is, ami a beszélgetés elején jól jöhet, amíg nem tudsz róla többet.
Azonban ahogy a többiek is írták, a cél a személyes találkozó, néhány napnál többet ne várj a kérdéssel.
8-as, aranyos ahogy megvan erről a véleményed, de az üzenet váltás nem beszélgetésre találták ki, ezért olyan személytelennek érzetű a dolog, szerintem ez még csak nem is minősül beszélgetésnek sem.
Lehet ugyan a lényeges infokat megosztani, de ez még nem beszélgetés. S igen, "sínen vagy" ha a partnerednek tetszel külsőleg, hiába vagy jó pofi vagy beszédes és nyílt, ha nincs meg a kémia köztetek akkor nincs értelme.
A megvárakoztatásról meg annyit hogy ha azonnal válaszolsz a lánynak (mindig) elvész az izgalom a kihívást érzete a dologban, azt utána a lány kevésbé ír vissza, majd a randira is csak nemleges választ kapsz.
Amúgy egyszerű a dolog, lehet egymást pl. felhívni, videócset, és akkor még a válaszra sem kell várni és egy kicsit személyebb lesz a beszélgetés. (Tapasztalat)
#12 azta, köszi, bár szerintem semmi aranyosat nem írtam.
Ha üzenetet váltasz valakivel az már beszélgetésnek minősül, mivel érvényesül az információcsere a két fél között..
Igen abban van valami hogy külsőre is kell hogy vonzódjon hozzád a lány Kerdező, de ez később is kialakulhat. Tehát az ismerkedés közben is simán
13-as, az "aranyosat" azért írtam mert nagyon le egyszerűsitetted az előző válaszoddal, nem azért hogy megsértselek.
Azt hogy neked az üzenet(text) váltás még személyes beszélgetésnek felel meg, az a te magán dolgod, de velem inkább telefonon ha beszélgetni akar/akarok az ílletővel.
S a másik "aranyos" dolog amit írtál most hogy "később ki alakulhat" a vonzalom a két fél között, nos ebben nincs igazad, tudod miért?
Mert ha már az elején nem az esete az íllető személy, akkor később sem lesz az, hiányzik benne az a *plusz*.....
(A külső vonzalom nem azonos a személyiséggel)
De jó hogy most nem erről szól a kérdés. :D
12-es voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!