Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hány évesen vesztettétek el?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány évesen vesztettétek el?

Figyelt kérdés
Már nagyon sok barátnőm elvesztette a szüzességét és kicsit gáznak érzem magam na meg érdekel hogy milyen lehet a szex :S
2021. máj. 5. 12:09
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
88%
#10 Jó haver legyen igazad, nem akarok veled vitázni, legyen még egy flexed az életben, szüzességed elvesztése mellett.
2021. máj. 5. 19:23
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Még nem vesztettem el 18f

forever alone

2021. máj. 5. 20:05
 13/17 anonim ***** válasza:
34%

#1 2

A fiatalsag igenis arra valo, hogy tapasztalatot szerezzen, belekostoljon, orientálódjon az ember. Akinek ez kimarad az igenis szegényebb lesz sok mindennel.

2021. máj. 5. 21:12
 14/17 anonim ***** válasza:
86%
Igen, csak te egyből kreténezel, úgy, hogy nem ismered mögötte az embert, mi van ha az egyén saját akaratjából nem akar kapcsolatot, vagy szexuális életet élni, akkor kretén mert saját akarata szerint dönt? Mi van azokkal akiknek traumájuk, vagy lelkileg sérültek?
2021. máj. 5. 22:08
 15/17 anonim ***** válasza:
Sztem felesleges ilyen mely fejtegetesbe menni a kérdezőnek. Nem valami mely ember a kérdése alapján, csak úgy ha, ez ciki, dugni kéne :S ti meg nagy vigasz regényeket írtok neki.
2021. máj. 6. 03:12
 16/17 anonim válasza:

14 voltam.

L

2021. máj. 6. 09:55
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Én a telómat egyszer 9 évesen.

Ennyit tudok felhozni, mert 20 éves szűz vagyok

2021. máj. 6. 13:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!