Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Eltudnátok mesélni az első óvszer vásárlásotokat?
Figyelt kérdés
Hány évesek voltatok? Hol vettétek? Gáz volt, vagy sem? Milyet vetettek?2021. máj. 2. 20:11
11/12 anonim válasza:
vegyél mellé egy liter vazelint
12/12 anonim válasza:
Én 18 éves voltam ekkor elég izgulós voltam, valamint bántam ,hogy 18 évesen szűz vagyok, ezért kipróbálom milyen érzés az óvszer.
Bementem elég izgultam, nehogy valaki meglásson, nagyváros ,de sokan ismerik a szüleimet. Nem akartam visszamondják, fiad meg miért vesz óvszer a boltban.
A pénztáros 40es nő, azt mondta vigyázzak magamra, ügyes leszek, ne izguljak.
Így emlékezetes lett, ez a vásárlás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!