Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tanultatok az első komolyabb ismerkedés alatt?
azt, hogy el se kellett volna kezdeni az ismerkedést.
úgy valójában egy sérülés okán találkoztam egy sráccal, aki utána zaklatott 3 hónapon át. Nem tisztességes eszközöket használt ellemem, és a hevrjait is rámállította, úgymond.
Talán ott szúrtam el, hogy egy közvetlen ember vagyok, és bárkit befogadok mint barát, és ezt pár ember félreérti. Ha újracsinálhatnám, biztos nem ezt tenném, mint akkor, hanem 3 székkel, sőt, mérfölddel arrébb ültem volna, és kussban hallgattam volna a kórház halk zsivaját. :)
Ha ismerkedsz valakivel, tanulj a hibámból, ne légy túlságosan közvetlen, mert félreértik.
Túl komolyan vettem a találkozót, mintha házasság múlna rajta vagy rögtön örök életre szólna ami akkor történik. Igaz elég nagy nyomás nehezedett rám akkoriban több oldalról is, így ez még pluszban rárakódott, de sokkal lazábban kellett volna kezelni.
Katasztrofális is lett a vége, de ebből tanultam, utána már nem volt ezzel gond. Emiatt nem csinálnám máshogy, mert nem tapasztaltam volna meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!