Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem ír vissza?(story lent)

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem ír vissza?(story lent)

Figyelt kérdés

Tehát haveron keresztül megismertem egy lányt, aztán ráírtam instán rengeteget beszélgettünk, éjjel nappal aztán találkoztunk.

De a találkozás után valamiért elkezdett flegmázni meg nem vissza írni pedig a találkozásnál nem történt semmi olyan, jót beszélgettünk meg sétáltunk stb

Valakinek valami ötlet miért?

2021. febr. 19. 18:07
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem lehet hogy te össze akarsz vele jönni és ő meg nem és úgy próbál lekoptatni.
2021. febr. 19. 18:12
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy nem jössz be neki 🤷🏼‍♀️
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Hát pedig ha a találkozás óta ilyen, akkor valahol ott kell keresni a bibit. Lehet, hogy személyesen annyira nem jöttél be neki, vagy nem tudom.
 4/5 anonim válasza:
100%
Valószínű, hogy nem igazán imponáltál neki így személyesen, mint ahogy az interneten, és inkább lekoptat így.
2021. febr. 19. 18:34
 5/5 anonim ***** válasza:
58%

Miota nem ir vissza?

Elerheto?

2021. febr. 19. 18:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!