Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Miért jelölitek vissza azt a fiút aki nem is ismer benneteket meg ti se őt? (több lent)
Figyelt kérdés
Már régóta foglalkoztat ez a kérdés.
Csináltam egy felmérést a Facebookon:
A felmérés arról szólt, hogy meg jelöltem 30 olyan lányokat akikkel nem is beszéltem sőt nem is találkoztam életem során egyszer sem.
Az volt bennem a kérdés, hogy mennyi lány fog megerősíteni (vissza jelölni).
Az eredmény pedig azt mutatja, hogy a 30-bol 23 lány jelölt vissza.
Azt tudni kell, hogy 23 lányból 19ember csak 15 illetve 19 év közötti.
A maradék 4 pedig 20-22év közötti.
(Válasznál ha megoldható kort is írjatok.) Köszönöm előre is!
Ja és 17/f
2018. júl. 29. 22:26
1/6 anonim válasza:
Én nem vagyok lány, de szerintem veesenyeznek, hogy kinek van több követője, meg hogy hány lájkot kap majd a következő profilképük, így minden potenciális követő jól jön! :)
2/6 anonim válasza:
Én nem jelölök vissza senkit sem ha nem ismerem. Ha gyanús, hogy esetleg (egyetemi/gyerekkori ismerős lehet ráírok és megkérdezem honnan ismerjük egymást. Ha sehonnan, akkor tiltom is egyből. A face nem társkereső csak sokan ezt nem fogják fel. Egyébként azért jelölnek vissza, mert fontos nekik, hogy minnél több ismerősük legyen. Mert akkor menőnek hiszik magukat. Pedig csak gyerekesek.
3/6 anonim válasza:
Van olyan ember, aki visszajelöl olyanokat, akiket nem is ismer? :O Én azt se értem, egyáltalán minek olyan bejelölni, akiket nem ismersz. A Facebook az ISMERŐSEINKNEK van, nem? Nekem tök paradoxnak tűnik az, hogy valakinek olyan ember az ismerőse, akit nem ismer.
4/6 anonim válasza:
Vissza szoktam őket jelölni, megírja hogy mit akar, és én eldöntöm hogy mi legyen vele. Sokan csak egy-egy csoportból írnak, hogy van kérdésük. Ezután még mindig le tudom tiltani ha olyan. Nem tudom ti hol éltek, de senki nem versenyzik azon hogy mennyi ismerőse van...
5/6 anonim válasza:
Na hát ez engem is érdekel. Soha nem jelölök vissza olyat, akivel nem váltottam már a való életben is pár mondatot (legalább!). Alapból azt állítottam be, hogy csak "Ismerősök ismerősei" jelölhetnek be
6/6 anonim válasza:
Én nő vagyok, de nem jelölöm vissza soha, akiket nem ismerek. Sőt, sokszor azokat sem, akiket igen..
23/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!