Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mit szólnátok ha valaki az utcán odamenne és megdicsérne benneteket, hogy milyen szépek vagytok. Gáz vagy sem?
Figyelt kérdés
Tehát ha csak odamenne egy abszolút idegen, és megjegyezné, hogy milyen csinos vagy. Olyan 20 éves körüli korosztály esetére gondolok.2018. ápr. 25. 19:17
1/8 anonim válasza:
Volt több ilyen is. Mosolyogtam rajta.
2/8 anonim válasza:
Egyenlőre örülnék, ha egyáltalán azok mondanák, hogy szép vagyok, akiket ismerek 😂
3/8 anonim válasza:
Nem ciki, és ha normális a csaj és szingli, akkor értékelni fogja, hogy volt tököd odamenni.
5/8 Tizenhármas válasza:
Szerintem egyáltalán nem ciki :) Velem már előfordult, nekem jól esett, hogy megdícsértek; megköszöntem. Persze ha van humorod és valami viccesebbel állsz elő, az még jobb.
Persze, stílusos dícséretről van szó, nem "jó a segged'" meg hasonlókról... :)
6/8 anonim válasza:
Jajj, dehogy gáz, szerintem nagyon jó és ad egy önbizalmat, hogy még az idegenek is olyan csinosnak tartják, hogy nem tudják magukban tartani. Szerintem mindegy ki adja, de ha bókot kap valaki, annak mindig örül:)
7/8 anonim válasza:
Dehogy gáz! Én személy szerint örülök az ilyesminek
8/8 anonim válasza:
örülnék, csak nem tudnám hova tenni a dolgot és elkezdene kattogni az agyam azon, hogy most tényleg így gondolja vagy zórakozik velem << na ezért járok pszichológushoz :Đ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!