Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok ti mit írnátok egy lánynka fbn?
Figyelt kérdés
2021. febr. 24. 13:17
1/8 A kérdező kommentje:
*lánynak
2021. febr. 24. 13:17
2/8 anonim válasza:
Semmit. Nem szoktam random lányokra ráírogatni, mert onnan az esetek többségében elutasító válasz érkezik, és akkor vesztesnek érzem magamat, én pedig nyerni szeretek.
3/8 anonim válasza:
Ha ismerem akkor keresnek valami kozos temat es azzal kapcsolatban, ha ismeretlen akkor semmit mert arra tobbnyire ugyse valaszolnak, a csopog romantikus szar szovegeket meg foleg ne eroltesd
Persze ha istenkiralynak nezel ki feszbukon akkor meg lehet probalni ismeretlenul is, tobbnyire jo kis idopocsekolas (beszelgettek vegtelensegig de talalkozo nagyon ritkan lesz belole)
4/8 A kérdező kommentje:
és ha nincs közös téma?
2021. febr. 24. 13:26
5/8 anonim válasza:
Akkor mirol szeretnel vele beszelgetni eloben?
6/8 anonim válasza:
Ha nem találkoztam még vele élőben, akkor leginkább semmit.
8/8 anonim válasza:
ha nincs közös téma, akkor miért beszélnél vele?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!