Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első kapcsolat vége tippek?
Figyelt kérdés
Esetleg tippek hogy ne sírjam ki az összes vizet magamból?
Bármilyen tanácsot elfogadok.
2021. ápr. 11. 14:17
1/5 anonim válasza:
Vedd tudomásul, hogy Te szeretted őt, de ő valami miatt szakított veled. Mellékes, hogy mi volt az oka, legfeljebb (ha megmondta az okot), gondolkozz el fölötte.
Ha talált mást, akkor nyugodj meg, egy másiknál már Te is óvatosabb leszel, sőt akár veled is marad. Ha ő is elbúcsúzik, akkor jönnek életedben a többiek. Egy "hal" majdcsak horogra akad (talán épp olyan "hal", aki aki olyan "horgászt" keres, mint Te vagy. Tini korban még sok a változás.
Ffi.
2/5 anonim válasza:
Ezt mindenki megszenvedi az életében szerintem...nem csak az első szar hanem az összes, de persze ez kivételesen szar.
Szerintem piálj be most vagy valami...úgyis idő kell mire feldolgozod.
3/5 anonim válasza:
Valami oka biztos volt hogy vége lett, szóval így kellett történnie. Előtted még az élet. Az első kapcsolat nagyon kevés embernek szokott végül az igazi lenni. Viszont jó hogy volt, mert tanultál belőle, tapasztalatot szereztél.
4/5 anonim válasza:
Nézd, van akin ez segít. Akkor miért ne?
5/5 anonim válasza:
Sírd ki magad, segíteni fog. Idővel elmúlik, sajnos ezen mindenki átesik:( Amikor az első nagy szerelmemmel vége lett, azt hittem akkor most vége a világnak, de később rájössz, hogy ennek így kellett lennie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!