Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek tetszem még neki? Vagy egyáltalán tenyleg tetszem neki?
na szoval van egy fiu az osztalyunkba 17 évesek vagyunk . olyan ket honapja vettem eszre,hogy ram nez,megkérdezi,hogy segitsek e megkérdezi,hoyg fázok e. Ilyen kisaprosagok szoval nem tudom,hogy ez a tetszés jele vagy nem. Utana ugye most volt az online oktatas egy honap es ujrol kezdtük most a sulit es első nap pont valahogy mellém ült es megkérdezte,hogy vagyok. Megutànna megakart simogatni az ugy tortent,hogy játszottunk valamit es véletlen megutotte a csipom es ja meg akarta simogatni. Màsnap meg én odamentem hozzà,hogy megkérdezzem segitsek e valmit az mindegy.Es kb ennyi. Utana 3 nap mulva megint talalkoztunk es akkor mar semmi.mintha rma nézne de ez nem biztos csak lehet behalucinàlom.. Szoval 3 napja egy jelet sem kuldott nekem. Lehet az,hogy elmúlt neki az érzése,vagy nem is érzett semmit. Attol felek,hogy nem szabadott volna nekem kimutatni az érzéseim,mert a fiuk szeretik,ha nehezen kapható egy lany. Vagy ez nem igy van
Vagy lehet hogy egy kis hibám miatt mar nem tetszek neki. Pedig nem is beszeltem vele sokat... Kerlek segítsetek. Remelem érthető minden.Bocsánat a helyesíràsért.
Hmm..
"...Utana ugye most volt az online oktatas egy honap es ujrol kezdtük most a sulit..."
Interesting
Nem, egyáltalán nem szeretem, ha egy nő nehezen kapható. Azt sem szeretem, ha egyből a karjaimba omlik, inkább ilyen köztes, hogy nyitott felém. Ha elhívom dumálni, akkor benne van, utána randizni stb. De legyen gerince és ne hódoljon be ez tény.
Na de, a lényeg, én ha egy lány nem izgat, amellé miért ülnék le dumálni, meg miért érdeklődnék felőle stb? Csíp téged a srác ez biztos.
A kérdés az, hogy te mit érzel? Mert ha tetszik neked, akkor arra kérdezz rá nála. Ha látod hogy zavarba jön, akkor nyert ügyed van. Már a XXI.században a lányok is elhívhatják a srácokat randira, mert sok srácnak nincs meg ehhez a bátorsága mert félnek a megalázástól és a fájdalomtól.
Szóval hajrá, próbálkozz
20/F
6 valaszolo: Szóval még mindig középiskolás vagyok nem általános,mert nekunk eddig online volt most kezdődött újrol a suli egy hete nem Magyarorszàgon élek. Remélem érthető.
Az a baj,hogy már nem tudom mit akar. Harom napja még felem se nézett ma meg hat összevissza tortent minden komolyan nem tudom eldönteni,hoyg tetszek e neki vagy nem. Amugy en is nyitok felé valamennyire igazabol szégyenlős vagyok szóval nem mernék ugy odamenni,hogy randira hívjam. Szoval ma csak annyi történt,hogy pont elotte ültem es kérdezett tolem par dolgot,utana kiejtette a nevemet de utána nem mondott semmit. Meg elkezdte piszkálni a mellettem lévő szeket es kérdezte,hogy van e a táskámban valami törékeny. Meg mondta,hogy jo szünetet de nem tudom nekem mondta vagy a tanárnőnek mert hat a tanarnore nézett de ott volt mellettem es kozben ram is sandított. Xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!