Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Semelyik fiú nem vesz észre...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Semelyik fiú nem vesz észre minket miatta. Mit tegyünk?

Figyelt kérdés
Van egy baráti társaság, kb 15 fő, de vannak kissebb klikkek. És van egy csaj aki főleg fiúkkal barátkozik. Nem mászik rájuk, de haverkodik és viccelődik velük, mindig velül lóg és nagyon csinos, aranyos, csajosan öltözködik, közben mégsem ilyen nyafka cicababa, hanem vagány lány. Ráadásul hasonló hobbiai vannak mint a srácoknak a társaságban és mindig van közös témájuk. Pedig nekem és a barátnőimnek is tetszik onnan fiú, de a srácok szemében mintha nem is lenne más lány. Mindenki odáig van érte, mindig van jelentkező aki mellette akar ülni, vagy ha játszunk valamit akkor mindenki vele akar lenni, mert cuki, szexi és még a játékokban is jó. Nagyon dühít hogy azzal hogy ott feltűnősködik mindenkit elvesz előlünk, és engem észre se vesz senki, ő meg ott nevedkél a crushommal. Amúgy ő nem tudja hogy nekünk kik tetszenek, velünk lányokkal nincs olyan közeli viszonyban.

2021. ápr. 25. 00:43
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
94%

Ebből az “én akarok Julcsival játszani, én akarok mellé ülni” szövegből ítélve kb 12 évesek lehettek. Milyen pasizást akartok már ilyenkor? Gyerekek vagytok nagyon, ez abból is látszik, hogy nem tennétek azért, hogy titeket is észrevegyenek, hanem csendben utáljátok a lányt, aki nem is tudja mellesleg, hogy nektek tetszik onnan valaki. Ő csak jól érzi magát, haverkodik, viccelődik, egyértelműen barátkozni akar, nem pasikázni (amit nagyon helyesen tesz ennyi idősen). És meg tudom érteni, hogy fiúkkal teszi inkább, én se jöttem ki soha normálisan a lányokkal, felnőttként is rühellem a női kollégáim többségét, mert rögtön elkezdtek áskálódni, szart keverni, egymás ellen hangolni embereket (a kevés kivétel ki van közösítve). Érdekes módon a férfiakkal semmi bajom sincs és nem, nem fekszem le velük.

Egyébként kérdező, elárulom, hogy idősebb korban (nem csak felnőttre gondolok, hanem már ilyen 16 évesre is) jellemzően az ilyen lányoknak meg már pont az a bajuk, hogy a fiúk csak haverként tekintenek rá, nem mint nőre, potenciális párra. Persze ettől még neked is muszáj érdekesnek lenned, hogy úgy érezzék, érdemes veled ismerkedni.

2021. ápr. 28. 11:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!