Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Semelyik fiú nem vesz észre...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Semelyik fiú nem vesz észre minket miatta. Mit tegyünk?

Figyelt kérdés
Van egy baráti társaság, kb 15 fő, de vannak kissebb klikkek. És van egy csaj aki főleg fiúkkal barátkozik. Nem mászik rájuk, de haverkodik és viccelődik velük, mindig velül lóg és nagyon csinos, aranyos, csajosan öltözködik, közben mégsem ilyen nyafka cicababa, hanem vagány lány. Ráadásul hasonló hobbiai vannak mint a srácoknak a társaságban és mindig van közös témájuk. Pedig nekem és a barátnőimnek is tetszik onnan fiú, de a srácok szemében mintha nem is lenne más lány. Mindenki odáig van érte, mindig van jelentkező aki mellette akar ülni, vagy ha játszunk valamit akkor mindenki vele akar lenni, mert cuki, szexi és még a játékokban is jó. Nagyon dühít hogy azzal hogy ott feltűnősködik mindenkit elvesz előlünk, és engem észre se vesz senki, ő meg ott nevedkél a crushommal. Amúgy ő nem tudja hogy nekünk kik tetszenek, velünk lányokkal nincs olyan közeli viszonyban.

2021. ápr. 25. 00:43
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
29%
További jó duhongest kérdező!😂😂
2021. ápr. 25. 10:34
 12/21 anonim ***** válasza:
94%

Én kiállok a kérdező mellett. Vannak ilyen lányok (fiúk is). A kisugárzásuk, a személyiségük, a nyitottságuk, a közvetlenségük, az érdeklődésük. Mivel népszerű a társaságban, ezért nehéz, szinte lehetetlen túltenni rajta.

Ez olyan, mint amikor egy társaságban vannak olyan emberek, akik mindig a középpontban vannak, mások pedig inkább csendesebbek. És hiába vannak a visszahúzódóbbaknak is ugyanolyan értékük, vagy esetleg értékesebbek mint a nagyobb hangúak, nem fogják észrevenni őket.

Nem tudsz mit tenni. Azért ne változz meg. Talán egyszer lesz pillanat, amikor a kiszemelteddel tudsz pár szót váltani, és megtetszel neki. Ezt majd az idő eldönti.

Vagy kerülöd ezt a társaságot.

2021. ápr. 25. 16:12
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

12: A kérdezőnek azért nincs igaza, mert a lányt tette az ellenségkép közepébe.

Ha ő maga érdektelen személyiség, arról nem a lány tehet. Mint ahogy arról sem a lány tehet, ha esetleg érdekes személyiség a kérdező, - amit ebből a kicsinyes hozzáállásból kiindulva kétlek - csak a feltűnőbb, nagyobb hangú beütése miatt a fiúk erre a lányra koncentrálnak helyette. Arról ugyanis a FIÚK tehetnek. De őt magát és a crushát is belelökte az ártatlan bárány szerepébe, mert könnyebb az attraktívabb "ellenfelet" utálni, mint felismerni, hogy vagy bennem van a hiba, vagy a kiszemeltem nem olyan szavakba önthetetlenül pompázatos, mint amilyennek eddig láttam.

2021. ápr. 25. 16:56
 14/21 A kérdező kommentje:
13 nem útálom a lányt, nem gondolom hogy bármi rosszat mondtam volna. Csak azt írtam le, hogy mellette nem vesznek észre más lányt, de amint látom a legtöbben rögtön nekem estek.
2021. ápr. 25. 18:22
 15/21 anonim ***** válasza:
74%
De kérdező nem várni kell a sült galambot hanem akkor menj oda a sráchoz aki tetszik és mondd el neki amit érzel,azzal,hogy duhongsz meg várod a csodát nem jutsz előrébb.
2021. ápr. 25. 18:52
 16/21 anonim ***** válasza:
79%

"Nagyon dühít hogy azzal hogy ott feltűnősködik mindenkit elvesz előlünk"

Feltűnősködéssel vádolod, ami egy negatív viselkedésforma, és személyes ELŐLETEK elveszi a fiúkat, mintha meglopná a többi lányt azzal, hogy érdekes. Már bocs, de ebben mi nem ellenséges megközelítés?

2021. ápr. 25. 19:53
 17/21 anonim ***** válasza:
74%
Nem a lány hibája hogy nem vesz észre téged ha unalmas vagy úgysem fog érdeklődni irántad te is inkább vagy egy olyan társaságban akivel jól el vagy mint egy olyannal akivel semmi témátok nincs. Próbálj változtatni közeledj a srác fele oltozz másképp vagy ilyen hasonló dolgok...
2021. ápr. 25. 20:03
 18/21 anonim válasza:
79%

Nem a lány tehet róla, hogy a fiúk nem vesznek észre titeket. Ha a lány nem lenne ott, valószínűleg akkor is csak barátként tekintenének rátok.

Ne szépítsd ki kérdező, ezen az oldalon nem lehet megváltoztatni a kérdést és a benne leírtakat, ott van leírva, hogy "Nagyon dühít hogy azzal hogy ott feltűnősködik mindenkit elvesz előlünk". Nem vesz el ő senkit senkitől, önmagát adja, van egyénisége, személyisége, nem egy szürke kisegér, aki anonim oldalakon pattog, hogy nem kell senkinek.

2021. ápr. 25. 22:14
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
A fiúl telibe lefossák ezeket aki tetszik nekik azokat úgy is észre veszik 17/F
2021. ápr. 25. 22:20
 20/21 anonim ***** válasza:
87%

Ahelyett, hogy a lánnyal foglalkoznál foglalkozz a sráccal, aki bejön.

Szemmel láthatóan a fiúk megközelíthetőek, lehet velük bandázni és ha van egy lány aki láthatóan jól elvan velük azért odáig is lesznek.

Neked nem kell ilyen szupercsajnak lenni, mert csak egy fiúval akarsz jóban lenni, nem tízzel.

Közeledj felé, vele foglalkozz ne másokkal.

2021. ápr. 26. 01:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!