Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért csak az idősebbeknek...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csak az idősebbeknek jövök be?

Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok és eddig akiknek tetszettem mind 21, 22, 24, 27, 31 évesek voltak. Ők megmondták hogy nagyon tetszek nekik, amit még mindig nem értek miért mert nem vagyok egy bombanő, sőt inkább babaarcom van és úgy nézek ki mint egy 8 éves 😂 pár korombeli sráccal szemezgettem de egyikük sem lépett. Többet pedig nem is láttam őket merthogy egyszeri alkalom volt és csak az utcán találkoztunk. Például osztálytársaim közül nem lép senki. Nem hiszem hogy onnan tetszenék valakinek. Sulit is váltottam, a volt osztályomból sincs senki akit érdekeltem volna. Csak ezek a 20+-osak. Velük még nem találkoztam mert nem volt rá esély a távolság miatt de nem is nagyon szeretnék. Mitől lehet?
2021. ápr. 22. 19:32
1 2
 11/14 Istvan485 ***** válasza:
32%
Pl baratsag extrakal lanyok nem talalkoztatok????
2021. ápr. 24. 07:15
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

#10 kiskocsmában? Melyik városban járnak 18 körüli csajok kiskocsmába? Nem jó helyre költöztem annó... :D

Kérdező, majd ha túl leszel 1-2 16 éves srácon rá fogsz jönni, hogy inkább idősebbeket akarsz... :D

2021. jún. 1. 14:46
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Én is hasonlóan vagyok, vagy csak rajtuk veszem jobban észre, mert nekem is ők jönnek be inkább. De néha szoktam tetszeni korombelieknek is, csak figyelni kell hogy feltűnjön, mert elég félénkek, legalább is velem szemben. Lehet te is tetszel mondjuk a suliból pár srácnak, csak nem veszed észre, nem merik kimutatni.
2021. jún. 1. 17:36
 14/14 Istvan485 ***** válasza:
Bocsánat hogy kicsit közbe szolok 50 + os pasi vagyok a mostani 18 eves vagy a fiatalabb korosztály már bocsanat hirdetések tömkeleget raknak közel 2000 hirdetés és magány hölgy keres szex partnert vagy támogatás extrakal kapcsolatot hogy már le kell írni fel vanak a tisztelt holgyek háborodva hat nem hiszem hogy kéne már bocsanat szerintem bar melyik jön be a pasinak vagy a hölgynek és közös a meg beszélt dolgok akkor semi sem szabálytalan mivel erőszak nem történt ez a kölcsönös bizalom és diszkréció és ez legyen 18 vágy 60 as hölgy már bocsanat hogy kort is irtam!!! És termeszetesen le lehet pontozni bocsanat!!!
2021. jún. 1. 23:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!