Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért csak az idősebbeknek...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csak az idősebbeknek jövök be?

Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok és eddig akiknek tetszettem mind 21, 22, 24, 27, 31 évesek voltak. Ők megmondták hogy nagyon tetszek nekik, amit még mindig nem értek miért mert nem vagyok egy bombanő, sőt inkább babaarcom van és úgy nézek ki mint egy 8 éves 😂 pár korombeli sráccal szemezgettem de egyikük sem lépett. Többet pedig nem is láttam őket merthogy egyszeri alkalom volt és csak az utcán találkoztunk. Például osztálytársaim közül nem lép senki. Nem hiszem hogy onnan tetszenék valakinek. Sulit is váltottam, a volt osztályomból sincs senki akit érdekeltem volna. Csak ezek a 20+-osak. Velük még nem találkoztam mert nem volt rá esély a távolság miatt de nem is nagyon szeretnék. Mitől lehet?
2021. ápr. 22. 19:32
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
82%

A babaarc a legszebb egy fiatal lányban.

Ez már 25+ nincs meg

2021. ápr. 22. 19:39
 2/14 anonim ***** válasza:
90%
az idősebbek jobban szeretik a fiatalabb lányokat.
2021. ápr. 22. 19:45
 3/14 anonim ***** válasza:
86%
Én 20 éves vagyok, és valahogy nekem is jobban bejön a 17-18as korosztály😅😅 nemtom miért
2021. ápr. 22. 19:47
 4/14 anonim ***** válasza:
59%

Az idősebb korosztály lúzerjei általában inkább fiatal lányoknál próbálkoznak, mert még hiszékenyek.

Nem is kell hozzá szépnek lenned, ezek mindenre rámennek ami mozog és lukas, még egy IFA kipufogócsövére is.

2021. ápr. 22. 19:52
 5/14 anonim ***** válasza:
38%
Utolsó a lúzer akinek hozzád hasonló felfogása van.
2021. ápr. 22. 19:54
 6/14 anonim ***** válasza:
51%
Amugy hiaba huzzatok le a 4.-t valamilyen szinten igaza van
2021. ápr. 22. 19:59
 7/14 anonim ***** válasza:
38%
Sok lány szerint a 16:21 évarány nagyon is elfogadható. Te nem tartozol közéjük.
2021. ápr. 22. 20:04
 8/14 anonim ***** válasza:
91%

Hát ha ezekkel a 20+osokkal sose találkoztál és ilyeneket mondanak, akkor sanszos hogy csak ki akarnak használni. Vagyis ha nem is ismerkednek veled normálisan, hanem csak a fiatal korod meg a külsőd érdekli őket. Neten bárki elérhet téged és így nagyon könnyű dolguk van..

Amúgy én itt gyakorin tapasztalom hogy kiirom a korom és egy csomó rakás (akár jóval) idősebb ferfi ràm ír de engem ez nagyon zavar, meg annyira nem értem nekik ez miért jó. Többször is megkérdeztem őket, azt a választ kaptam hogy " a fiatal lányok vonzók, még nem úgy állnak az élethez mint.."

Szóval ja, gondolom ez itt a lényege a dolognak. Azt mondjuk nem értem hogy nem tetszhettél senkinek a korosztályodból. Szerintem biztosan bejöttél valakinek, de gyakori hogy nem mernek lépni, szóval ne zárd ki ezt a lehetőséget!

2021. ápr. 23. 07:31
 9/14 anonim ***** válasza:
29%
Én már 30 múltam, amikor egy 17 éves csaj hajtott rám. Mire 18 lett összejöttünk, szóval kettőn áll a vásár.
2021. ápr. 23. 07:56
 10/14 anonim ***** válasza:
85%
Örülj neki hogy csak a 20-30 közötti korosztálynál tapasztalsz ilyet. Mert én amúgy szeretem az idősebbeket (30-as korosztályt), DE amikor a kiskocsmába, rám jön az 50-60 éves alkesz bácsi, mondanom sem kell milyen igerohamot kapok. XD 18/L
2021. ápr. 23. 15:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!