Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz ha 17 éves létemre megtetszett egy 12 éves fiú?
Figyelt kérdés
Én is tetszek neki2021. ápr. 21. 23:18
11/22 anonim válasza:
Nem gáz. Én is szeretem a kislányokat. 21/F.
13/22 anonim válasza:
Itt gyakorin nyüzsögnek a pedofilok. Lemészárolnám mindet.
14/22 anonim válasza:
Büdös kis g.ci pedofilok. Ha az én gyerekemet környékezné meg egy, nem élné túl, legyen az nő vagy férfi.
15/22 anonim válasza:
Szerintem igen, de ne verd magad érte. Ha ezt te is beismered akkor jó, fiatal vagy még szóval ez lehet változik is. A vonzalommal nem tudsz semmit tenni, csak ne etesd, hanem tegyél elleni. Túl nagy a hatalmad egy fiatal tini/gyerek felett még ha nem is érzed.
16/22 anonim válasza:
Kérdező nem gondoltál bele, hogy te 17 éves "érett" nő vagy és hamarosan 18éves felnőtt nő leszel azt bejön egy 12 éves fiúcska meg tetszel is neki...
12 éves jó hogy tetszel, hisz ilyenkor még szinte gyerek és persze, hogy elámul ha van lehetősége főleg egy idősebbel..
De nem zavar a tudat, hogy ő még az általános iskola padját üli te meg már érettségi szinten vagy? És egy 12 évessel d*gatnád a pincádat??
Nem érzed kicsit pedofilnak magad??
18/22 A kérdező kommentje:
17. Honnan tudod a nevem?
2021. ápr. 22. 15:19
20/22 anonim válasza:
Szokatlan, jellemileg egészségtelen. Ne légy hül..!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!