Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tudnék tenni?

Figyelt kérdés
2,5 évig voltam együtt nálam 5 évvel idősebb párommal. Nekem ez volt az első kapcsolatom, az első 3 hónap jó is volt, nagyjából , ameddig nem lett egy legjobb barátom , akivel nagyon sokat beszélgettem de ugyanannyi figyelmet szenteltem mindenkinek, de a barátom mindig feltekenykedett és ez idő alatt bele voltam kényszerítve olyan helyzetekbe, hogy választanom kellett közöttük . Most, hogy ennyi idő után véget vetettem a kapcsolatnak, és utolsó beszelgetesunkben, elmondtam neki őszintén , hogy hogyan érzek , mert mióta vele voltam, majdnem minden ismerősömről akiről tudott rairt megkerdezni regebben, hogy milyen a kapcsolatunk aztan utana meg mindegyikkel kozolte(mivel kb mindenkire feltekeny volt) hogy szalljanak le rolam, mert ugyis az ove maradok, es emiatt az ismerosi korombol mar inkabb senki se tartotta velem a kapcsolatot. Mindig megmagyarazta nekem, hogy en mindent rosszul latok, soha nem kert tolem bocsanatot, ha meg igen akkor is elotte 20szor megmagyarazta nekem, hogy en csak tulreagalok mindent, mikor mindenem rament erre a kapcsolatra abbol is viccet csinalt. Most, hogy veget vetettem a kapcsolatnak, olyan korokben ahol régen bemocskolt es nagynehezen tisztaztam magam, megint hazudik rolam es engem tiltanak le, mikor az en reszemet meg sem hallgatjak, es az exem is mindig olyan reszeket vett ki a beszelgetesbol, hogy csak az legyen benne amit en irtam, soha nem lattak masok, hogy o hogyan beszelt velem, mikkel bantott meg stb. Mindig megígérte, hogy valtoztat a dolgain, elmegy dolgozni (2 eve erre vartam) es en probaltam neki mar munkat szerezni, de errol nyilvan nem beszelt senkinek, meg mikor probaltam tartani benne a lelket barmilyen problemaja volt, meg még nagyon sok ígérete volt, amiket nem tartott be. (Tudom én voltam naiv, utolag tudom hogy nagy hülyeség volt) Ilyen emberrel mit lehet csinálni hogy ne menjen rá teljesen a mentális egészségem? (bocsánat, hogy ékezet nélkül írtam pár helyen de így gyorsabb volt.)

2021. ápr. 18. 10:37
 1/3 anonim ***** válasza:
Kérd meg az ismerőseid ez (ha máshogy nem megy élőben), hogy tiltsák le az exedet, és hallgassanak végig téged. Ha az ismerőseid szeretnék, akkor meg fogják érteni a helyzetet, és nem beszélnek többet a volt barátoddal. :)
2021. ápr. 18. 10:51
 2/3 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy tavkapcsolatban eltunk, es a barataim is javareszt csak online beszelgetek veluk, szoval igy nem igazan opcio, de koszonom szepen
2021. ápr. 18. 11:13
 3/3 anonim ***** válasza:
Kizárni az életedből. Mindenhonnan letiltani, megszakítani vele a kapcsolatot. A barátaiddal meg letisztázni mi volt.
2021. ápr. 18. 12:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!