Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak hogy jobb legyen?
A helyzet az hogy volt egy fiú akivel nagyon jó volt minden egy ideig, aztán féltékeny lett egy másik fiúra. Pontosabban az exemre. Akivel 1hetig voltam együtt tehát semmi nem volt konkrétan köztünk. Tudni kell hogy van egy úgy nevezett "barátnőm" az ilyen nem barátnő..neki az osztálytarsa ez a fiu.
És mivel én és a fiú most szakítottunk, a lány kihasznalja ezt es össze akar jönni vele. De a fiú is bele megy. Le is írták egymásnak hogy szeretlek. Azt is fontos tudni hogy én a fiú Facebookjaba be tudok lépni. Tehát láttam olyan írásokat magamról amiket eddig saját magam sem tudtam. Mit kéne tennem hogy ezt az egészet elfelejtsem? És jobb legyen a kedvem?
Ez 16 fölött elég gáz.
Viszont mivel nem volt köztetek semmi, és barátnőddel meg alakul köztük a dolog, nem igazán tehetsz ellene semmit. A srác nem kért belőled, de ha tényleg ennyire féltékeny, még jobban is jársz így.
Másrészről viszont marhára nem szép dolog más facebook üzeneteit olvasgatni, lépj ki, töröld a jelszót, és felejtsd el ezt a dolgot. Jogsértés is btw.
Ha a rólad szóló dolgok nem igazak, szakítsd meg velük teljesen a kapcsolatot. Csak így lesz jobb a kedved, ha túllépsz rajtuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!