Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit csináljak, hogy jobb legyen?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, hogy jobb legyen?

Figyelt kérdés
Összevesztem a barátommal már nem hiszem,hogy kifogunk békülni mivel már sokszor bocsánatot kértem tőle.De nem is ez a lényeg hanem,hogy mostanában nagyon szarul érzem magam ettől tudom,hogy fiatal vagyok még előttem az élet de akkor is fáj mivel még szeretem. Probálok nem gondolni rá de nem megy valami olyas valamit szeretnék csinálni ami hosszú ideig leköt,mondanátok nekem ilyen tevékenységeket?
2016. márc. 20. 21:15
 1/3 anonim ***** válasza:
Kitti, te vagy az?
2016. márc. 20. 21:16
 2/3 A kérdező kommentje:
Normális válaszokat ha kérhetem.!
2016. márc. 20. 21:18
 3/3 anonim ***** válasza:
Háát ha nem reagál egy bocsánatkérésre,akkor nem érdekli a bocsánatod,vagy hidegen hagyod ,hagyd az ilyent
2016. márc. 20. 21:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!