Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Veletek is van olyan, hogy bánt titeket, hogy nem "tapasztaljátok" meg "mi lett volna ha..."??
A tapasztaljatok részt át kellett írnom, mert a "tudjátok" nem jó kérdezésnél, nem értem miért nem szerepelhet benne.
Ugye mikor nem adtok esélyt egy lánynak vagy fiúnak, majd később vissza gondolva már bánt titeket, mert nem tudjátok meg, hogy mi lett volna ha...
Vagy akár ugye ha nem úgy alakul a kapcsolat vagy az ismerkedés és már nem tudhatjátok meg, hogy mi lehetett volna ebből.
#2 sajnálom.
Én nagyon ritkán nem adok csak esélyt a másiknak. Most volt egy olyan lány akinek nem is az, hogy nem adtam esélyt vagy valami, hanem egyszerűen felszívódott és én se írtam neki utána. Bár főleg azért mert lehet jobb neki így. Annak kapcsán jutott eszembe ez a kérdés.
Ohh hogyne.
És mindig ezek bosszantanak a legtovább.
Még írhatsz neki
Mindig marad egy kis esély,és ha más nem,te legalább megpróbáltad
Ő nem írt vissza.
Másrészt meg ha akarnék se tudnék már neki írni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!