Tapasztaljátok ti is, hogy egyes tök normális kérdéseket is széttrollkodnak egyes csekély értelmű emberek ?
Mire jó ez nekik ? Ennyire unatkoznak ? Ettől alapvetően nem lesznek se boldogabbak, se sikeresebbek. Feszültséglevezetésre pedig más, kevésbé kártékony módszerek is vannak..
Van olyan, aki belátja hibáját, de ezek többsége olyan egyszerű, mint egy faék és a neandervölgyi ősember szintjén van....
Ja és nem egyszer alpári, gyűlöletkeltő megnyilvánulásuk is van, a mai nap is sajnos többször tapasztaltam ezt.
Tök ártalmatlan kérdés és elkezdenek kötözködni a kérdezővel és sértegetik.
Nekem is volt, hogy törölték kérdésemet/válaszomat, azt megbántam. Azóta tanultam a leckéből és százszor átgondolom mit írok, hogy ne legyen se alpári, se gyűlöletkeltő, se obszcén.
De ezeknek a gyűlölködő trolloknak semmi önkritikájuk és belátásuk nincsen és élvezik, ha odaszúrnak a másik embernek.
A kérdező kommentje:
Nekem is volt, hogy törölték kérdésemet/válaszomat, azt megbántam.
Na tessék, meg is válaszoltad a kérdésedet. Sokan még ott tartanak, hogy nem bánták meg. Te anno miért csináltad? Na mások is pont azért.
Ezzel most megint megválaszoltad a kérdésedet. Tulajdonképpen mit akarsz hallani?
Kezd úgy tűnni, hogy megint csak trollkodsz.
9: Hát ezaz ! Ráadásul itt gyakorlatilag nem is hús-vér emberrel veszekszel, hanem egy kommentel kötözködsz. Mert nincs is profilkép, vagy ilyesmi.
Elég betegnek kell lenni ahhoz, hogy valaki egy kommenttel vívjon szájkaratét, szócsatát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!