Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Megpróbálnád vagy hagynád?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megpróbálnád vagy hagynád?

Figyelt kérdés

Van egy velem egyidős srác, akivel kiskoromban jóban voltunk és sokat játszottunk együtt, mivel egymás mellett laktunk. Nagyon kedves emléknek maradt meg

A serdülőkorba lépve viszont egyre jobban távolodtunk el, plusz családommal el is költöztünk onnan, így végül teljesen megszakadt a kapcsolat, habár a házunk még mindig megvan ott és minden évben visszajárunk.

Sok éve volt már, hogy utoljára beszéltünk, azóta alig láttam, és zavar hogy nem beszélünk már. még mindig várom az alkalmat hogy valahogy (mikor a városban vagyok) összefussunk és tudjak vele beszélni. Serdulokorba lépve szerintem már nem érdekeltem, nyilván nem akart játszani már.. de engem ez még mindig nem hagy nyugodni, mert meg szeretném beszélni vele hogy neheztel e rám valami miatt vagy másról lehet szó (utálom mikor valaki úgy nem bir, hogy nem tudom az okát)

Arra nincs sok esély hogy majd véletlen összefutunk, szóval valószinuleg az marad hogy írok neki, hogy tudnánk-e személyesen beszélni

Szerintetek érdemes? Vagy így külsősként nektek mi jön le a sztoribol?

Adnátok egy esélyt vagy nem?

(Nem volt köztünk több barátságnál, es tényleg rég volt ez már)

Köszönöm ha valaki válaszol

19/l

2021. ápr. 12. 16:58
A kérdező szavazást indított:
Írnék neki
Hagynám
33 szavazat
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem semmi sem lehetetlen,ha akarod.

Írj neki,kérdezed meg mivan vele mostanság.

2021. ápr. 12. 17:42
 2/7 A kérdező kommentje:
Személyesen tervezek vele beszélni, és csak azért írnék rá, mert máshogy nem nagyon tudom felvenni vele a kapcsolatot
2021. ápr. 12. 18:29
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
"még mindig várom az alkalmat hogy valahogy (mikor a városban vagyok) összefussunk és tudjak vele beszélni." Ez alapján nekem az jön le hogy neked mindenképpen le kell zárni ezt magadban, szóval írnék neki. Ha jóban voltatok akkor nem hiszem hogy rossz néven venné ha írnál neki, max meglepődne, de az első pár üzenetváltásból úgy is ki fog derülni hogy őt is érdekli-e hogy veled mi a helyzet. Aztán lehet hogy nem lesz semmi köztetek, de legalább magadban be tudod majd csukni ezt az ajtót és nem fogsz többet ezen kattogni.
2021. ápr. 12. 20:29
 4/7 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm:)
2021. ápr. 12. 23:42
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem semmiz nem veszítessz azzal ha írsz neki. Ha kiderül hogy nem akar találkozni veled, akkor legalább le tudod zárni magadban a dolgot, ha pedig akar, akkor max megint jóban lesztek.
2021. ápr. 13. 00:12
 6/7 anonim ***** válasza:
52%
Milyen viszonyban voltál a fiúval?
2021. ápr. 13. 12:18
 7/7 A kérdező kommentje:
Baráti viszonyban
2021. ápr. 13. 13:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!