Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megéri újra megpróbálnunk együtt?
Figyelt kérdés
exemmel 2 év után 1.5 hónapja a szakítás mellett döntöttünk a sok nézeteltérés miatt. belekeveredtem sajnos drogos bandákba a kapcsolatunk végén ami folytatodott a szakitas utan is, hetvegen felhivott es talalkoztunk is. azt mondta hogy en meg mindig kellenek neki ha nem lennek ilyen, igazabol heti egyszer fuveztem max illetve egyszer kiprobaltam durvabb dolgokat is, ha vele egyutt voltam nem is beszeltem olyanokkal akitol szerezni tudnek ( sose beszelek mas sracokkal ha kapcsolatom van, a kapcsolat utolso 2 heteben a sok vita miatt alakult ugy) tehat a lenyeg, nem vagyok fuggo es erte azonnal lemondanek ezekrol a dolgokrol. tudom hogy szeret. megmondta hogy mindig ram gondolt es termeszetesen en is ra gondoltam allandoan. szerintetek megeri vele beszelnem errol? lehet meg jovonk? ez a szakitas nem rontana el a tovabbiakban a kapcsolatunkat? valaszokat koszonom elore is 😊 18/L2020. júl. 27. 20:29
2/4 anonim válasza:
Nézd, a srác helyében azt a megoldást választanám, hogy legyél tiszta pár hónapig, kezdj új életet aztán ha minden rendben adnék egy esélyt ennek az egésznek.
3/4 anonim válasza:
Nem.
Attol meg nem kell drogos luzernek lenned.
Az nem opcio hogy szingli vagy es nem esik szét az életed?
4/4 anonim válasza:
Először változz meg.
Aztán próbálkozhatsz, de én inkább tiszta lappal egy új párkapcsolatot ajánlanék neked, mert a régiben mindig kísérteni fog a múlt....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!