Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok ti mit gondoltok a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti mit gondoltok a locsolásról?

Figyelt kérdés
2021. ápr. 7. 13:51
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
45%
Nem csak a hajra kerül a büz, hanem a börbe is beszívódik és az napokig tart, mire kiázik eléggé
2021. ápr. 7. 18:15
 12/24 anonim ***** válasza:
81%
8-as: ha a saját kedvenc parfümömet használnák, akkor nem lenne elviselhetetlen, de az, hogy mindenki más szagú, lehetöleg olcsó és ebböl következöen büdös valamit önt rám, az az, ami gond. Ezeket egyenként is nehéz lenne elviselni, de együtt rettentö undorító büzkeverék lesz belöle.
2021. ápr. 7. 18:17
 13/24 anonim ***** válasza:
48%

Azta, soha nem hallottam arról hogy ezt bárki is utálná xD

Pontozzatok le, de en szeretem ezt a szokást, meg ez egy szép hagyomány és remélem nem fog kikopni

Gondolom mindenki máshogy tapasztalja meg, de nalunk ilyenkor mindig jo feelingu az egesz

Nekem batyam imadta, egy csomo csokit meg penzt kapott anno mikor ide-oda ment locsolni

Lanyok meg jobb esetben illatosak, bar szomoru hogy valakire csak olcso kolni jut es ettol "olyan nagyon" budos lesz (errol is most hallottam eloszor lol)

Mondjuk a vodros/szodas locsolas is poen tud lenni, foleg mikor sracok nagy tarsasagban mennek locsolni a lanyokat.

Szerintem csaladtol meg az ember kornyezetetol fugg hogy ki hogy eli meg es ki hogy viszonyul ehhez. Sajnalom hogy van, akiknek ez szar, nem ugy élik meg ahogy kellene es emiatt nem szeretik

18/l

2021. ápr. 7. 19:40
 14/24 anonim ***** válasza:
60%
Én is útálom a sok büdös pacsulit meg a hogy a fél világ jön ilyenkor meglátogatni. Meg a szüleim szerint szép szokás és ők azt se hagyják hogy kihagyham. Ha felnőtt leszek nálunk tuti nem fogunk locsolkodni.
2021. ápr. 7. 19:41
 15/24 anonim ***** válasza:
43%
Utálom. Régen anyámék mindenféle jöttmentet felengedtek, legyen az cigány vagy rokon. Na egy idő után és azt csináltam, hogy b..sztam kimenni meglocsoltatni magamat, hiába kérleltek otthon. Megtanulták, hogy nem kell felengedni mindenféle nyomit.😌
2021. ápr. 7. 22:05
 16/24 anonim ***** válasza:
37%
Az első a szívemből szólt
2021. ápr. 7. 23:29
 17/24 anonim ***** válasza:
95%
#15 hát ez elég rasszista volt 🤣🤣🤣🤣
2021. ápr. 7. 23:40
 18/24 anonim ***** válasza:
100%

Jujj de jó kiöltözünk szépen, belőjük a hajunkat csak hogy 3 liternyi olcsó kölni öntenek a fejünkra. Írtó jó buli, ja nem.

Maga a gesztus aranyos igen de még jobb lenne ha nem a 200 forintos pacsuli hanem sima víz lenne az üvegben vagy bármi amit nem érzek 4 hajmosás után is még mindig.

2021. ápr. 8. 00:14
 19/24 anonim ***** válasza:
84%
#17 Nem vagyok rasszista, de a cigányok kivételek ez alól. Xdd Annyi rossz tapasztalatom volt már velük, hogy nehéz nem utálnom őket. De nem is a bőrszínük miatt, hanem a természetük miatt nem bírom őket. 💁🏻
2021. ápr. 8. 12:20
 20/24 A kérdező kommentje:
"Nem vagyok rasszista, de" A DE-vel cáfoltad meg magad:D
2021. ápr. 8. 12:22
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!