Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti mit gondoltok a locsolásról?
Azta, soha nem hallottam arról hogy ezt bárki is utálná xD
Pontozzatok le, de en szeretem ezt a szokást, meg ez egy szép hagyomány és remélem nem fog kikopni
Gondolom mindenki máshogy tapasztalja meg, de nalunk ilyenkor mindig jo feelingu az egesz
Nekem batyam imadta, egy csomo csokit meg penzt kapott anno mikor ide-oda ment locsolni
Lanyok meg jobb esetben illatosak, bar szomoru hogy valakire csak olcso kolni jut es ettol "olyan nagyon" budos lesz (errol is most hallottam eloszor lol)
Mondjuk a vodros/szodas locsolas is poen tud lenni, foleg mikor sracok nagy tarsasagban mennek locsolni a lanyokat.
Szerintem csaladtol meg az ember kornyezetetol fugg hogy ki hogy eli meg es ki hogy viszonyul ehhez. Sajnalom hogy van, akiknek ez szar, nem ugy élik meg ahogy kellene es emiatt nem szeretik
18/l
Jujj de jó kiöltözünk szépen, belőjük a hajunkat csak hogy 3 liternyi olcsó kölni öntenek a fejünkra. Írtó jó buli, ja nem.
Maga a gesztus aranyos igen de még jobb lenne ha nem a 200 forintos pacsuli hanem sima víz lenne az üvegben vagy bármi amit nem érzek 4 hajmosás után is még mindig.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!