Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti mit gondoltok a locsolásról?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 7. 13:51
1/24 anonim válasza:
Undorító dolog, rádborogatnak egy csomó büdös olcsó kölnit, amitől megfájdul a fejed, napokig büdös vagy, akármennyit zuhanyozol meg mosol hajat - és közben meg meg kell játszani, hogy örülsz és megköszönni, hogy bebüdösítettek.
2/24 anonim válasza:
Csak úgy mondom h a fiúk nagy része is utálja. Mi már nem is locsolkodunk a családban, csak az időseket mert őket muszáj 🙄 19/F
3/24 anonim válasza:
Én egy tök jó szokásnak tartom. Kedves az üzenete, és ennyit mindenki ki tud bírni.
5/24 anonim válasza:
"Kedves az üzenete, és ennyit mindenki ki tud bírni."
Nem tudom, ebben mi a "kedves üzenet",mert szerintem borzasztó, azt meg végképp nem értem, miért kellene "kibírni"!
6/24 anonim válasza:
Aki nem akarja, annak nem kell kibírnia.
Nálunk a legtöbb lány szereti. Aki nem, az megmondja, hogy nem kér, vagy a kezére kéri, és ez történik.
Ugyanolyan hagyomány, mint a többi, és ugyanúgy kár lenne érte, ha eltűnne.
7/24 anonim válasza:
Én magyon nem szeretem, napokig büdös vagyok utána. Régen kislány koromban is utáltam, akkor szerintem tök ciki volt mert a fiú osztálytársaim is jöttek... Most örülök ilyen szempontból a karanténnak, hogy nem jön senki. De tojást festeni szeretek! :D
8/24 anonim válasza:
5!
Az, hogy a lányokat virággal azonosítják, erre értettem a kedvességet. Kibírni pedig nyilván nem kell senkinek, aki nem akarja, csak arra gondoltam, hogy semmi brutálisan elviselhetetlen nincs abban, ha valaki kap pár spriccelésnyi parfümöt a hajára :D
9/24 anonim válasza:
Nem szeretnék kötekedni, tényleg, csak hogy lehet az, hogy van, aki napokig büdös utána? :D Este hajmosás, és meg van oldva.
10/24 anonim válasza:
Örülök neki, hogy már évek óta nem locsoltak meg. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!