Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a 170 cm magasság fiúnàl nagyon alacsony ?
Figyelt kérdés
Lányok ti összejönnétek ilyen törpe fiúval?2021. márc. 31. 11:55
21/32 anonim válasza:
Hozzám képest nem vagy törpe. A normális lányok amúgy sem centivel mennek a randira. Ha megfogod őket nem a magasságodért lesznek veled, hanem a személyiséged és az egész lényed miatt. Amúgy nálad jóval alacsonyabbakat is ismerek srácok közül és ha téged zavarna is a magasságod, ne aggódj, sok alacsony(abb) lány van
22/32 anonim válasza:
148 cm vagyok. Nem, nem vagy alacsony. Valószínűleg nem fogom megérteni, miért mondják ezt a 170-180 cm magas emberek magukról. 😅
23/32 anonim válasza:
180 valóban nem alacsony sehol, de 170 picikét az de ez nem vesz el semmit
24/32 anonim válasza:
Hát innen lentről nézve (160 vagyok) inkább nagyon magas. Mindenki olyan magas körülöttem 😢😂
25/32 anonim válasza:
167cm vagyok. És már nem fogok nőni. :/
26/32 anonim válasza:
Embikék mindegy mekkorák vagytok, csak fogadjátok el, és legyetek büszkék, és elégedettek.
27/32 anonim válasza:
Sok lány azt fogja itt hazudni, hogy jaj jó az meg nem kicsi meg stb stb... De a valóságba mindegyik a magasabb fiúkra bukik és az alacsonyakat ignorálják. Persze itt gyk-n lehet etetni a szegény kérdezőt.
28/32 anonim válasza:
Hát gondolom te is alacsony lány vagy, aki ráadásul ismeri az összes alacsony lányt a világon, hogy ezt ilyen biztosan kijelentheted. Amúgy mond már meg, hogy mégis mit kezdjek egy olyan sráccal, akivel beszélgetni se tudok létra nélkül?xd
29/32 anonim válasza:
21-es vagyok. Elhiheted, hogy a normális lányoknak nem a magasság a mindenük. Részemről nem etetés. Nem a magasságon, hanem az egész emberen múlik
30/32 anonim válasza:
#27 ez általánosítás
#28 te nem az a csaj vagy, akit "frusztrálnak az alacsony pasik"?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!