Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a 170 cm magasság fiúnàl nagyon alacsony ?
Figyelt kérdés
Lányok ti összejönnétek ilyen törpe fiúval?2021. márc. 31. 11:55
1/32 anonim válasza:
Nekem volt egy 2 centivel alacsonyabb barátom..... 168 centi vagyok..... Hidd el, nem a magasság számít 😉
2/32 anonim válasza:
170 miért lenne törpe? :D Szerintem a 160 meg az alatt mondható valainek törpének. Simán átlagos magasságod van szerintem.
3/32 anonim válasza:
155 centimhez nem törpe, szóval simán :D
4/32 anonim válasza:
Pontosíts, kihez, mihez képest?
Valóban elnézve a mostani adatokat nem valami magas.
De a magyar átlagmagasság 175 cm kb...
5/32 anonim válasza:
egy átlag magyarhoz képest nem alacsony....
6/32 anonim válasza:
Én is 170 vagyok 18 évesen. Én vagyok a legalacsonyabb fiú az osztályomban, de nem bánom végül is. A legtöbb lány nálam alacsonyabb.
7/32 anonim válasza:
Én 157 cm vagyok de van egy olyan osztálytársam aki kb olyan magas mint én és mégis nagymenő, szóval 🤷
16l
8/32 anonim válasza:
Semmi baj nincs a magasságoddal, egyébként ha azt mondanánk hogy túl alacsony,akkor sem tudnál mit kezdeni vele :D
Én magasabb vagyok nálad, nem igazán preferálom ha a fiú alacsonyabb nálam, így én nem jönnék össze veled.
9/32 anonim válasza:
Szerintem annyira nem, főleg, hogy a legtöbb lány alacsonyabb nálad. Viszont úgyis vannak olyanok, akik szemében még férfinak se számítasz (gondolom ők pontozgatnak le is), nem kell rájuk hallgatnod
10/32 anonim válasza:
164 cm vagyok, nekem nem lenne gond.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!