Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek? Szerelmes belém?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek? Szerelmes belém?

Figyelt kérdés
Van egy fiú a szomszédunkba,14 éves. Teljesen bele vagyok zúgva de nem tudom hogy ő szeret e engem. Milyen jelekből tudhatom meg. És ha ezek a jelek azt mutatják hogy szerelmes belém akkor szerelmet valjak,vagy csak várjak hogy ő megtegye?
2021. márc. 28. 18:57
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
52%
A másik kérdésednél IS írtam már, hogy a Tini kategóriába való a kérdésed! Hagyd meg a felnőtteknek a családi rovatot, nem akarjuk a te esélyeidet latolgatni egy kisfiúval!
2021. márc. 28. 19:33
 12/17 anonim ***** válasza:
51%
Miért ebbe a kategóriába írod? Elsőszámú szabály: családtaggal nem szexelünk, nem esünk vele szerelembe, minden ilyen tilos!!!
2021. márc. 28. 20:01
 13/17 anonim ***** válasza:
67%

Aki ilyen módon ócsárolja a válaszolókat ("bunkóparaszt"), az inkább maradjon csendben!

Jelentettem.

2021. márc. 28. 20:09
 14/17 anonim válasza:
39%
Biztos kislány vagy még és tudom milyen érzés olyan idősen szerelmesnek lenni. Mond meg neki. Én is voltam ilyen helyzetben és igaz megalázó volt. De jóba maradtunk és tudom azt, hogy örök életre bánnám ha magamba tartom. Ha van közös valaki aki tud közvetíteni kérd meg őt. Igaz velem már ez rég volt és picit szégyellem magam de nem igazán bánom. Van mire vissza emlékezni.
2021. márc. 28. 23:16
 15/17 A kérdező kommentje:

Ezt nem értem. Milyen kislány, mi? Ki mondta, hogy én 11 éves vagyok?

16 leszek júniusban.

2021. márc. 28. 23:23
 16/17 anonim válasza:
Oh, ne gyere össze fiatalabbal. Az egyidősek is elég "fejletlenek" lányokhoz képest nem, hogy 2 évvel fiatalabb!!!! Térjetek rá vissza 10 év múlva addig keress érettebbet.
2021. márc. 28. 23:29
 17/17 anonim válasza:

Tölts vele időt, beszélgessetek. Mosolyogj rá.

Ha nem gáz a vírus, akkor érj hozzá valami ártatlan módon, mit tudom én, ülj le szorosan mellé a padon, tanítsd meg a kétkezes fonákot a teniszütővel, pakoljatok nehéz dobozokat magas polcra...

2021. márc. 29. 07:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!