Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14-18 éves lányok , ti mekkora intim méretet szerettek?
Milyenekkel találkoztatok ?
Melyik a jobb a hosszú vagy a vastag? Bemondásra elhiszitek amit a srác mond vagy volt már hogy lemértétek?
Szerintem a legtöbbeknek ilyen idősen nincs olyam sok tapasztalata.
"Elhiszitek amit a srác mond..."? Én még soha egyetlen randipartaneremtől sem kérdeztem hogy mekkora neki és ő sem dicsekedet ezzel. Eddig egy fiúval voltam együtt, a mostani barátommal, az övé 17-18 centi, de nem tudom pontosan, sosem jutott eszembe megmérni és nem is kérdeztem rá. Nekem jó vele, úgyhogy szerintem jó az a méret.
De amúgy sosem értettem a fiúkat miért izgatja ennyire a p*csméricskélés. Szerintem a legtöbb srácot jobban izgatja a farokmérete mint a lányokat. Ha valakivel randizom és szímatikus úgysilem az lesz a fontos mekkora neki.
16\l
Megkérdeztem egy lánytól hogy szerinte mekkora ez a méret (hell doboz)
rámondta hogy 18 centi
egy helles doboz csak mondom hogy 13 centi:D szóval nem releváns
Teljesen egyetértek, nem tudom miért vannak erre a kérdésre rákattanva a férfiak. A személyiséged 1000x jobban számít, meg hogy biztonságban érezzem melletted magam.
A kérdésre válaszolva: eddig 2-höz volt szerencsém, egyik 12 másik 15cm. Jó volt mindkettő
17L
#9-es, semelyik korban.
Akkor már a tarskeresokon is feltüntetnék rovatban az intim méreteket (ferfinel farok mellkas, nőknél mell, csípő derék).
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!