Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Találkozzak vele?

Figyelt kérdés

Pár napja fel keresett az exem, akivel már kb. 4 éve szakítottunk, megbeszéltük, hogy maradunk barátok, amint kiheverjük a szakítás. Azóta 1 évre megszakadt a kapcsolat közöttünk, ő ki ment külföldre én meg tanolok azóta is. (középsuli+fősuli) Kb. 1 hete keresett fel, hogy vissza jött Magyarországra és mivel rég beszéltünk megihatnánk egy kávét.

Szerintetek, mit tegyek? Elmenjek vele találkozni vagy hanyagoljam?

2021. márc. 26. 08:26
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
76%
Egyértelműen találkoznod kéne vele...
2021. márc. 26. 08:30
 2/13 anonim ***** válasza:
85%

Találkozzatok persze.

Nem mondtad, hogy olyan rossz lett volna az a kapcsolatotok.

Persze valamiért szakítottál vele, de ha ki kellet heverni akkor nem lehetet olyan nagy dolog. Amennyiben nincs barátod és szerinted tudnál vele újra lenni miért ne? Találkoztok aztán meglátjátok miben változott a másik.

2021. márc. 26. 09:18
 3/13 A kérdező kommentje:

#2 nem tartottam lényegesnek, mert régen volt már. De egyébként kihasznált minden téren, nekem kellett volna szakítani de nem tettem mert szerettem. Ő hagyott el egy másik lányért.

Nincs barátom jelenleg, de ha el is megyek mindenképpen megbeszéltnél vele, hogy ez egy sima baráti találkozó lenne, semmi több.

2021. márc. 26. 09:44
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Oh értem, sajnálatos.

Ezesetben az is rendben lenne ha nemet mondanál neki, de ha mint egy baráti találkozó lenne csak akkor szíved joga.

Én személy szerint egy olyan emberrel aki "eldobott" nem szeretnék találkozni se, pláne 4 év után.

2021. márc. 26. 09:48
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Én nem mennék el
2021. márc. 26. 12:21
 6/13 anonim ***** válasza:
8%
Pedig ebből szex lesz... :D
2021. márc. 26. 13:37
 7/13 A kérdező kommentje:
#6 Megnyugtatlak, HA találkozok is vele, akkor sem lesz szex. Egyrészt van, aki tetszik nekem és beszélgetünk is (de még nincs semmi köztünk). Másrészt nem az a típus vagyok, aki csak azért (ha) találkozik az exével, hogy szexeljen.
2021. márc. 26. 13:44
 8/13 anonim ***** válasza:
Ha nincsennek rossz emlékek szívesen találkozol, beszélgetsz vele akkor menj nyugottan. De ha nem akarsz nem kell semmit magadra eröltetni megmondhatod hogy nem szeretnél.
2021. márc. 26. 15:32
 9/13 anonim ***** válasza:
Találkozzatok nyugodtan,4 év az nem most volt. :)
2021. márc. 26. 17:39
 10/13 anonim ***** válasza:
3%
Légyszii ne találkozzatok itt vagyok én is vagy a barátom, írjál már ide tesss vagy igyad már a karaácsonyi ajándékodat, nyomkodod itt a managert. Szted az U miért jött át, hát nem azért h nézze h mi játszunk, hanem inni és szórakozni, most mondta h szipuá sztem vízipipázni, na áthozzuk?? majd kössél bele légyszi a helyesírásomba. dohány van ak? szén tuti van még. ma lesznek meccsek, kéne mikszelni félidő/vége 1000-rel 3/6-ba
2021. márc. 26. 18:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!