Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiúk miért ennyire szűkszavúak?
Nyilván nem általánosítok, mert mindenki másmilyen.
De a legtöbb fiú ismerősöm utal írásban beszélni.
Ez miért van ? Ha tetszik nektek egy lány, akkor megerőltetitek magatokat ? Honnan tudni, hogy most éppen megerőltetitek magatokat ?
Attól függ mi a téma és mit tudok hozzá szólni.
Hiába szimpi a lány, ha éppen csak annyit tudok írni, hogy "rendben" és azt is csak azért, hogy ne egy "oké"-t írjak már rá.
Tőlem onnan lehet megtuni, hogy érdekel a másik, hogy magamtól írok mindíg. Néha ha úgy van, akkor örülök ha a lány magától ír, ez ugye az, hogy ő is keres, fontos vagyok neki.
És ha egy fiú nem nagyon kérdez ? Beszélünk valamiről viszonylag sokat ír, de soha nem hoz fel témát ?
Köszi amúgy a választ!
Lehet nem is tud.
Én igazából azt se tudnám megmondani, hogy szoktam-e témát felhozni. Valahogy mindíg van miről beszélni.
Néha én se kérdezek vissza, még akkor se ha szimpi a lány, de az inkább a szétszórtságom miatt van. De tudom, hogy úgy is mondja. Ha mégse akkor esetleg vissza kérdezek, mert látom, hogy nem tettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!