Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2/11 anonim válasza:
és ti lányok? :D Én eltudok beszélgetni akár egy egész napot is megállás nélkül de az aha,értem,rendben válaszokkal nem tudok mit kezdeni
3/11 anonim válasza:
Vizsgálat szerint a férfiak kevesebb beszéddel a lényeget mondják míg a nők hajlamosak ugyanazt sallangokkal hosszabban ecsetelni, amit előfordul, hogy egy szóval ki lehet fejezni.Ha tetszik, ha nem, így van.
Miért, te sokat szoktál beszélni? :)
4/11 Camorri válasza:
#2 egyetértek. Én eddig mindegyik barátnőmmel jól elbeszélgettem, kivéve eggyel. Ő csak ült és tanult mellettem. Aztán évekkel a szakítás után tudtunk jól elbeszélgetni...
5/11 A kérdező kommentje:
Igen, én sokat szoktam beszélni. Főleg, ha tetszik és érdekel az illető. Ilyenkor sokat kérdezek is tőle/róla.
Az egy szavas válaszok kikészítenek. Én max akkor vagyok ilyen, ha vagy szomorú vagyok vagy fáradt.
2016. nov. 7. 19:29
6/11 anonim válasza:
Nálam az arany középút van.Persze helyzettől is függ. :)
Pl. ha valaki olyanról érdeklődik amit nem árt jobban kifejteni, akkor eléggé bele tudok merülni.Na mindegy, de azért általánosítani felesleges. :)
3-as voltam.
7/11 anonim válasza:
En minden vagyok de szukszavu nem xd a lanyok nem pofaznak semmit... Nekem kell harapofogoval kiszedni beloluk mindent… en irok egy regenyt es 2 smiley a valasz… koszi…
8/11 A kérdező kommentje:
Utolsó, nekem is ez a bajom, csak fiútól kapom a szmájlit a kisregényre :D
2016. nov. 7. 20:08
9/11 anonim válasza:
A helyzettől függ. Akivel jó beszélgetni imádok.. De a halálom pl. egy randin mikor egy lány MEG SEM SZÓLAL, témát nem hoz fel ami neki fekszik vagy tetszik. Tök átlagos kérdésekről, család, suli, munka , tesó kérdezed arra is egyszóval válaszol de nem kérdez vissza semmit... és ilyenkor ÉN ÉRZEM magam kreténnek.. Szörnyű. Fú mennyi ilyen lánnyal volt dolgom.
10/11 anonim válasza:
Ha lehet érdemben válaszolni, akkor írok én sokat. :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!