Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Használja még vajon?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Használja még vajon?

Figyelt kérdés
Adott egy srác. 2017-ben volt beállítva profilképe, de nem is magáról, hanem egy háttérkép féleség facebook-on. Azelőtt se semmi, azután se. Ismerősök fotóit se lájkolgatja. Vajon használja még a facebook-ot vagy már letörölte? Csak az az egy "háttérkép" van. Más semmi
2021. márc. 23. 16:19
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Úgy értem, hogy a nevét se kéne tudjam, se azt hogy hozzánk jár egyáltalán
2021. márc. 24. 18:32
 12/15 anonim ***** válasza:
Figyelj, ha mégis letörölte akkor mit veszíthetsz azzal hogy bejelölöd? Nem is látná szval szó szerint semmit:D
2021. márc. 27. 10:26
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Olyan beszari kislány vagy. Nem mersz jelölni
2021. márc. 27. 11:00
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Atyám, ha törölte max e-mail értesítést kap róla. Amúgy az én profilomat meg sem találnád közös ismerősök nélkül. Ha nagy nehezen meg is találsz, nem látod az ismerőseimet és a képeimet, meg úgy kb semmit. Borítóképem nincsen és profilkép is egy 2 évvel ezelőtti kép rólam. Akkor én sem használom ezek szerint? Simán lehet olyan beállítása, hogy csak az ismerősei lássanak bele a dolgaiba. Vesztenivalód nincs és ha visszaigazol sem történik semmi sok eséllyel
2021. márc. 27. 20:04
 15/15 anonim ***** válasza:
lehet csak messen van fent
2021. márc. 27. 22:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!