Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, anotalkot, omeglet, chatroulettet használja még valaki?
Figyelt kérdés
Régebben népszerűek voltak, most kevesen vannak és elég érdekes a felhozatal.2020. ápr. 27. 15:59
1/6 anonim válasza:
Én az anotalkot most is gyakran használom, a másik kettőt meg eddig se. Én nem vettem észre semmi ilyet, főleg, hogy mostanában mindenki otthon unatkozik.
2/6 anonim válasza:
én akkor hagytam abba használatát amikor egy olyan kb 50 éves úriemberrel sikerült összeraknia aki a kamerába verte.
4/6 anonim válasza:
Én az anotalkozok.De csak akkor ha már tenyleg megöl az unalom.Sajnos ott rengeteg a retardált ember és a perverz hülye ember és azok is akik csak trollkodnak.Szerintem ezek az oldalak már csak azok az emberek használják akik unatkoznak,perverzek és trollkodni akarnak.
5/6 anonim válasza:
Csak akkor van értelme ha nagyon durván unatkozol.
Anotalkról akkor szoktam le amikor egymás után 11x kanos fiúkat dobott aki.
Mellesleg azt állítottam be,hogy nővel akarok beszélni :D
6/6 anonim válasza:
En mindent, nagyon elvezem xd sot meg badoot meg tindert is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!