Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy ne használjanak ki folyton?
SZia
Senki sem tudhatja igazan,hogy a masik ember sziveben- gondolatiaiban pontosan mi van, de ha parkapcsolatrol van szo es megbizhzhatosagrol az ido jo barat. Ugy ertem, hogy ha valaki komolyan gondolja siman var a masikra akar honapokat is ( igy, hogy mar nem vagy szuz nyilvan te is tapaszatltabba vagy es nem ijedsz meg a dologtol) de erdemes varni. Ha igazan kotodni akar es van egy jovokepe veled 3-vagy akar 6 honapot is kibir ( mas dolgokkal petting es tarsai)..ha meg komolytalan vagy felremegy akkor megkimelted magad attol, hogy megnyilj egy olyan embernek aki nem vett komolyan.
Nekem ez abszolut bejott- elveszitettem igy nehany pasit aki tenyleg tetszett nekem- de kiderult roluk, hogy nekik en korantsem jelenek annyit mint nekem ok. De pl. a ferjem 9 honapot vart ram- mert o igazan akarta, de az elott levo 5 eves kapcsolatomban is 6 honapot vartuk vele- es igy igazan megismerhettuk egymas..tobb melyebb beszelgetes, kozos program altal..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!