Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez normális?? :O
Megváltozott a világ, régen az volt a qrva, aki fiatalon dugott, most meg már az a "gáz", ha 16 évesen szűz vagy.
Nincs ezzel semmi baj, csak saját magát minősíti. Jómagam is 17 évesen vesztettem el, kivártam, amíg megfelelő partnert találtam.
Semmiképp ne befolyásoljon ,hogy ő mit gondol vagy mit mondanak mások.Amíg nem érzed úgy ,hogy eljött az ideje és szeretnéd illetve megtaláltad azt a személyt akivel teljesen biztonságba érzed magad akkor megteszed.Ez csak rád tartozik a te életed te döntöd el,hogy mikor,kivel és hol szeretnéd.
Én is 16 évesen vesztettem el (nemsokkal 17. szüli napom előtt) de ez semmiben nem befolyásol.Nem érzem kevesebbnek magam csak azért, mert megvártam azt a személyt aki nem csak azért van velem ,hogy megfektessen és ,hogy egy trófea legyek számára. Szerintem várd meg azt a srácot aki nem fogja erőltetni és rád bízza mikor állsz rá készen és amikor eljuttol arra a pontra ,hogy szeretnél ő vissza kérdez ,hogy biztos szeretnéd e illetve nagyon vigyázz rád.
Ha bánt az amikkel piszkálnak csak gondolj arra , hogy lehet azok a lányok tönkre teszik az életüket illetve ,hogy a srácok nem úgy fognak rájuk nézni kis idő elteltével mert tisztábban lesznek azzal ,hogy hányan mentek végig rajtuk és hol.
Hát, az nem lehet, hogy azért cukkol, mert tetszel neki, és burkoltan így ajánlkozik?
Amúgy meg vágj vissza neki, ne hagyd magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!