Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol keresgéljek?

Figyelt kérdés
Mindig megkapom hogy rossz helyen keresem a normális lányokat. Mondjatok már helyeket ahol kereshetem őket.
2021. márc. 18. 22:20
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Bárhol.

Rengeteg csodás lány van ha nem vagy felszínes

2021. márc. 18. 22:31
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Ezt nehéz ilyen konkrétan megválaszolni, mert bárhol találhatsz, ellenben sehol nem garantált. És egyébként lányként mondom, hogy tudom, hogy nem egyszerű se lányt, se fiút, mert egyre több az idióta, de csak annyit tudok mondani, hogy ne add fel :D Én is eléggé beleroppantam az első pár csalódásomba, de nem szabad bennerekedni ebben, mert lehet, hogy elszalasztasz emiatt egy olyan esélyt, amit nem kéne. Szóval fel a fejjel, hajrá :)
2021. márc. 18. 22:56
 3/7 anonim válasza:
100%
Vagy lehet csak Te vagy túl válogatós. Majd mikor nem gondolnád, és nem is keresed, majd akkor fogsz normálisat találni!:)
2021. márc. 19. 01:10
 4/7 anonim ***** válasza:
Eddig hol próbáltad? Vagy mit jelent neked a normális?
2021. márc. 19. 07:28
 5/7 anonim ***** válasza:
83%

Otthon...

Őszintén nem tudom én sem, hol lehetne normális srácot találni. Talán nincsenek magas elvárasaim, maga a dolog nem lehetetlen. Már többször jártam úgy, hogy igen érdekelt valaki, el is tudtam volna vele képzelni, de aztán jött a kiábrándulás egy addig nem tudott dolog miatt. Szóval helyet nem fogok tudni mondani, egyszer csak lesz, ha az élet úgy akarja.

2021. márc. 19. 17:03
 6/7 anonim ***** válasza:
Menj el valahova es ha megtetszik egy lany menj oda hozza beszelgetni. Es ahogy megszolal mar nagyabol el tudod donteni hogy mennyire intelligens stb stb es utana csak a nevet kell elkerni es folytathatjatok maskor;) hidd el ez valik be a legjobban ha utcan vagy boltba ismersz meg egy lanyt , tapasztalat . Sok szerencset
2021. márc. 20. 03:28
 7/7 anonim ***** válasza:

A templomban, egyetemen, főiskolán, munkahelyen, önkéntes munkákon, a szupermarketben nap közben, sport klubban, konditeremben,mosodában, esetleg egy plázában.

Miért, mégis mit gondoltatok? A diszkós örömlány mindig is diszkós örömlány marad. Örökké másra fog vágyni, szét fog csalni a hátad mögött.

You cannot be "Captain Save-a-Hoe".

2021. márc. 21. 18:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!