Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányról, akivel közeledtünk egymáshoz kiderült, hogy leszbikus. Mit kezdenétek a helyzettel?
Figyelt kérdés
Február eleje óta dumálok egy lánnyal, nagyon jól kijöttünk, más mint az átlag, de pont ez tetszett meg benne. Úgy éreztem közeledünk egymáshoz, kereste a társaságom, mintha flörtölt volna (nyilván így utólag csak poénből) és nagyon élveztem a társaságát. Ma közös ismerősünkön keresztül megtudtam hogy a lányokat szereti, amivel nyilván nincs semmi baj, de sokk-ként ért és nem tudtam hirtelen mit reagáljak. Nem tudom, hogy jelen esetben ez rosszabb e, mintha simán lekoptatott volna. Ti mit reagálnátok a helyemben, rákérdeznétek, várnátok, hogy magától mondja el? Kettős érzések kavarognak bennem.2021. márc. 10. 15:05
1/3 anonim válasza:
Rákérdeznék és ha valóban otthagynám
2/3 anonim válasza:
Szia :) Az nem lehet hogy bi? Ha tényleg megvan a közös hang és jól megvagytok, akkor én a helyedben nem hagynám ezért ott… Ha más nem is lesz belőle, egy jó barátság mindig jól jön :) Előtte viszont ajánlott valahogy kideríteni hogy mennyi igazság van a dolog mögött. Én személy szerint lehet hogy nem kérdeznék rá direkt mert abból kínos szitu lehet, de valahogy jó lenne kipuhatolózni hogy mennyi esélyed van nála fiúként barátságnál többre.
3/3 A kérdező kommentje:
Nem hagynám ott, maga az ember annyira szimpatikus, hogy szívesen tölteném vele időmet, mint barát is, csak egyszerűen nem tudom hogyan reagáljam le a dolgot, mit mondjak.
Most attól eltekintve, hogy szerelmi vagy baráti kapcsolat, őt, mint embert nem szeretném elveszíteni.
2021. márc. 10. 17:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!