Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A lányról, akivel közeledtünk...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányról, akivel közeledtünk egymáshoz kiderült, hogy leszbikus. Mit kezdenétek a helyzettel?

Figyelt kérdés
Február eleje óta dumálok egy lánnyal, nagyon jól kijöttünk, más mint az átlag, de pont ez tetszett meg benne. Úgy éreztem közeledünk egymáshoz, kereste a társaságom, mintha flörtölt volna (nyilván így utólag csak poénből) és nagyon élveztem a társaságát. Ma közös ismerősünkön keresztül megtudtam hogy a lányokat szereti, amivel nyilván nincs semmi baj, de sokk-ként ért és nem tudtam hirtelen mit reagáljak. Nem tudom, hogy jelen esetben ez rosszabb e, mintha simán lekoptatott volna. Ti mit reagálnátok a helyemben, rákérdeznétek, várnátok, hogy magától mondja el? Kettős érzések kavarognak bennem.

2021. márc. 10. 15:05
 1/3 anonim válasza:
74%
Rákérdeznék és ha valóban otthagynám
2021. márc. 10. 15:08
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Szia :) Az nem lehet hogy bi? Ha tényleg megvan a közös hang és jól megvagytok, akkor én a helyedben nem hagynám ezért ott… Ha más nem is lesz belőle, egy jó barátság mindig jól jön :) Előtte viszont ajánlott valahogy kideríteni hogy mennyi igazság van a dolog mögött. Én személy szerint lehet hogy nem kérdeznék rá direkt mert abból kínos szitu lehet, de valahogy jó lenne kipuhatolózni hogy mennyi esélyed van nála fiúként barátságnál többre.
2021. márc. 10. 15:42
 3/3 A kérdező kommentje:

Nem hagynám ott, maga az ember annyira szimpatikus, hogy szívesen tölteném vele időmet, mint barát is, csak egyszerűen nem tudom hogyan reagáljam le a dolgot, mit mondjak.

Most attól eltekintve, hogy szerelmi vagy baráti kapcsolat, őt, mint embert nem szeretném elveszíteni.

2021. márc. 10. 17:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!