Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha lányként szerelmes vagyok a legjobb barátnőmbe?
Az eset nagyjából annyi hogy már 9 éve legjobb barátok vagyunk és soha nem történt semmi komolyabb a barátságnál,egy éve valamit elkezdtem iránta érezni valamit, őszintén én nem vagyok leszbikus esetleg biszex,nem nagyon tudom mit tegyek,komolyabb kapcsolatom sose volt csak 1-2 hónaposak, valami tanács ami használható is, mondjam el neki vagy megszünne ettől a barátságunk, nincs barátja de tudom hogy nem leszbikus. Ha lehet érelmes választ.
16L
sajnos erre kívülálló nem igazán tud megbízható tanácsot adni...
Szerintem azt biztosan megérzed, de ő is,ha megindul az a bizonyos libidó..
Általában egy kikerülhetetlen szituban is kiderülhet, mi is az ábra... Például muszáj egy ágyban aludni, vagy közösen zuhanyozni..
Egy próbát megér.. A leszbikus érzés nem egy borzalmas dolog, csak te hiszed azt..lehet, hogy ő nem mer kezdeményezni.
16 évesen még minden lehet, nincs veszve semmi.
Nézz mélyen a szemébe, aztán meglátod..
Szerintem lepesrol lepesre haladj.
Ha tényleg nagyon jo bnod, es bizol benne, mondd el neki hogy ossze vagy zavarodva, ugy erzed a lanyok is erdekelnek, a fiuk is. Szoval binek mondanad magad. Es hogy bizol bene
* benne, blabla.. De el kellett mondanod valakinek, mert nyomaszt es o a bnod.
Aztan figyeld meg hogy viszonyul ehhez, stb.
Szoval azert szerelmet ne vallj neki, de hatha o is esetleg bi es o is azt hiszi hogy te nem vagy az..
mond el neki, max nemet mond aztán ha eléggé jóban vagytok szerintem ezt lehet kezelni
19 l l
Szerintem első lépésként azt mond el hogy leszbikus/biszex vagy.
Nézd meg mit reagál és az alapján lépj.
Egyszerre a kettőt nem ajánlom, mert ha ő nem akar tőled semmit, akkor rosszul is elsülhet.
Egyszerre 2 dolgot dolgozhat fel. Leszbikus a legjobb barátnője aki ráadásul még szerelmes is belé.
Egyszerre csak 1-et.
31/L leszbikus
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!