Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő míg kiheverem a szakítást?
Egy héttel ezelőtt szakított velem a párom, akit nagyon szerettem.... de még mindig nagyon fáj a hiánya legszívesebben felhívnám hogy beszéljük meg, kezdjük újra de barátnőim azt javasolták hogy ne tegyem.😔 Mennyi idő míg túl leszek ezen az egészen? Az első párkapcsolatom volt.
19/L
Hát mindenképp kell valamennyi idő mire kihevered, ez személytől is függ.
Én az első szakításnál totál összeomlottam, gyorsan kerestem mást de nem enyhített a fájdalmon. Nekem talán 1 év kellett mire belenyugodtam.
Nekem az első komoly kapcsolat után kellet kb. fél év, mire túl voltam rajta.
Ilyenkor hirtelen belevágni egy új kapcsolatba tényleg nem jó ötlet, azt ne csináld. És hallgass a barátnőidre, nehogy ráírj az exedre!!! Ő szakított, az ő döntése volt, aki menni akar, azt hagyni kell, ha fáj is.
Segíthet, ha kiírod magadból az egészet, mint egy naplót, persze csak magadnak, nem kell senkinek sem megmutatni. Minden keserűségedet, minden fájdalmadat, szomorúságodat és dühödet.
Keress valami új hobbit, biztos van olyasmi, ami már régóta érdekel.
Sajnos ezeken az érzéseken, és ezen mélyponton át kell esni. Viszont sokkal erősebben fogsz a végén kijönni belőle, ha nem menekülsz most el a fájdalom elől, hanem megpróbálod valahogy kibírni és megélni.
Tudom, hogy közhely, de a felhők felett mindig kék az ég, és néhány hónap múlva nem is fogod érteni, miért voltál olyan szomorú miatta. Kitartás!
Lehetetlen egységes időt mondani, hiszen minden ember (és kapcsolat) más és más.
Könnyebb túltenni magad rajta, ha mindent de mindent eltüntetsz, ami rá emlékeztet (fényképek, ajándékok stb.). Igyekezz magad valamivel elfoglalni, főleg akkor, ha eszedbe jut és kiveri a gondolatokat a fejedből (sport, fotózás, keresztrejtvény, sudoku, sakk...).
Az idő begyógyítja a sebeket.
Nekem is általában félév volt mire túl tettem magam rajta.
Ami segíthet:
- Elfogadod, hogy már nincsen veled. Akár lehetek haverok , vagy beszélgethettek, és fájni fog, de meg kell érteni, hogy ő már megfogja tartani tőled a kétlépés távolságot, és te is törekedj erre.
- Néz szét más fiúk között. Ez nem megcsalás bűntudatod sem kell hogy legyen, mert nincs senkid.
ILLETVE.
Ha nem elejteni akarod, hanem visszakapni. Készülj fel rá hogy csalódás érhet, ezért erre ne görcsölj rá. Azonban nem árt bevetni a nőiparkikákat. Hidd el egy fiú nem tud ellenállni annak ha megöleli egy nő :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!