Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érdekli, hogy kivel ismerkedem?
Pár hete szakítottam a barátnőmmel, de nem vesztünk össze, jóban maradtunk, néha még szoktunk beszélgetni.
Úgy lett vége az egésznek, hogy úgy érezte hogy már kiszeretett belőlem. Állítólag ő is könnyen túl tudta tenni magát a dolgon, de tegnap beszélgettünk, valahogy előjött a téma és rákérdezett hogy ki az akivel ismerkedem. Átküldtem neki, meg is dícsérte hogy milyen szép meg hasonlók.
Csak nem értem az egészet. Sohasem volt az a kíváncsi típus, még amikor együtt voltunk akkor sem kíváncsiskodott különösképp hogy kikkel barátkozom, kik a barátaim. Akkor most miért csinálja? Lehet kissé féltékeny még vagy mégsem tudott annyira elengedni?
Mert most külön vagytok. Most már nem vagytok együtt, szóval sokkal másabb az egész. Ez még új.
Azt hogy féltékeny, azt csak ő tudja/érzi.
Nem tudom, mert mikor szakítottunk, azt mondta hogy nem biztos az érzéseiben, nem tudja hogy szerelmes-e belém vagy sem, ezt pár nappal a szakítás előtt mondta.
Lehet hogy "visszaesett" kissé és még mindig érez irántam kissé valamit és azért kicsit féltékeny?
Nem múltak el egészen az érzései, ezért kíváncsi, milyennek kéne lennie, hogy újra minden a régi lehessen.
Ez persze, csak egy ok a sok közül, de számodra ez a legkedvezőbb, tehát hidd ezt.
Kedves Kérdező!
Ha tudni akarod, hát Őt magát kérdezd erről. Ha egyébként is beszélő viszonyban maradtatok, ez nem lehet gond. De tényleg.
S még akkor is érdemes ezt megtenned, ha nem vagy benne biztos, hogy az igazat, vagyis valódi érzéseit közölné feléd.
Másfelől jól érzed azt, hogy nem tudott még teljesen elengedni. Mert, ha ìgy lenne, akkor nem kérdezett volna rá. Akkor beszélgethettetek volna minden másról...
Én csak bátorítalak, hogy kérdezd őt. És miközben kérdezed... már akkor figyeld meg, mit mond a teste. A testbeszédre gondoltam, aminél önmagunkról árulkodóbb nem igen létezik. Ugyanis az sokkal többet is elárul, mint elsőre gondolnánk.
Az ERŐ legyen veled!
Akkor azt kérdezd meg, hogy MIÉRT szeretett ki belőled?
Mi oka volt rá?
Mi az, amit nem teljesítettél felé, amit elvárt volna Tőled?
Mert hogy mindig erről van szó.
Csak hogy tudd.
Az (fiatal) embernek, legyen az nő, vagy férfi... làny, vagy fiú(!)... szoktak lenni (sajna) vágyai, elképzelései a Másikkal szemben, s ha abból valamit, amit ő fontosnak tart... azt NEM TELJESÍTI, na akkor lép életbe a "csalódás" érzése, èlménye.
Nah... ezek azon elvárások (tömege), amivel csakis és kizárólag egy "tökéletes" ember rendelkezik. Ami persze nincs.
A kérdés az, hogy mi azon ELVÁRÁSA neki, ami tulajdonsággal Te nem rendelkezel, ami elegendő okot ad neki arra, hogy "kiszeressen" belőled.
Ezt kell megkérdezned!
S persze az továbbra is kérdés marad, hogy ezen "nem kívànatos" tulajdonságoddal, vagyis hiányosságoddal ezidáiglen hogyan is tudott együttélni, vagyis veled. Akit olyannak ismert meg, akinek Te mutatkoztàl a szemében.
És/Vagy... kérdés lehet az is, hogy változott-e valamelyikőtök annyira, hogy ami eddig nem mutatkozott, az most egyszerre csak kibújt belőled, belőle... illetve nem ő lett-e igènyesebb annàl, mint amilyen volt a kezdetben? Mert hogy lehet ez utóbbi is.
Ezt kellene megfejtened, ha tudni szeretnéd, hogy mi van...
És ennek egyetlen járható útja, ha kérdéseket intézel felé.
A találgatás... részedről, részünkről nem segít. Csak még jobban elmélyíti töprengésed tárgyát, hogy most MI IS VAN. Mi történhetett?
Mert lehet, hogy Te vàltoztál meg... lehet, hogy Ő. Vagy akár mindketten. Csak mondjuk nem egy irányban. Bàrmi lehetséges.
Az erő legyen Veled!
Ui: Lehet, az a baja... hogy nem teszel fel neki kérdéseket. Nem tudom.
De te azt irod, hogy sosem érdeklődött utánad különöskèppen. Lehet. De ugyanakkor... te érdeklődtél utána? Felőle? Hogy mit szeret, hogy mit szeretne? Hogy kivel hogyan jön ki, hogy szúleivel mi van, hogy mi a kedvenc zenéje, filmje.. és ha az, akkor miért pont az? És hasonlók...
Az èn megfigyelésem az, hogy ha sikerül olyant kérdezned a lánytól, amire szívesen vàlaszol, s elmereng rajta... mert sok érdekes élmény fűződik ahhoz... akkor hagyni kell beszélni róla. És csak hallgatni, lehetőleg NEM közbevágni! Hogy eltereld figyelmét arról, ami neki kedves. Még ha esetleg téged untatna is kissé, vagy nagyon is.
Ezen túl vagytok már?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!