Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek hazudik?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hazudik?

Figyelt kérdés

Az exemmel 2 hete nem beszélünk. Szakítottam vele (most az lényegtelen miért). Mivel hivogatott letiltottam. Erre kaptam egy nem tul szép lekezelő sms tőle. Csak pilláztam hogy tud igy hirtelen ilyen utálatba átmenni.

Most minap pedig ismét megpróbált keresni, sms irt h valószínüleg azért mert ivott de hiányzom neki. Aztán hívni is próbált. De tiltva volt a száma. Hivásnaplóbol láttam. Irt email t is amiben leirta megint csak flegmán lekezelően hogy nem is engem akart keresni csak benne maradtam a telefonjában es az uj párját is ugy hivják mint engem es véletlenül hívott, de egyébként lefos engem stb stb

Es csak azert irt hogy nehogy azt hidjem még érdeklem...

Nem értem miért tud ilyen lenni az akivel pár hete még "szeretlek".

Vagy lehet tényleg van már párja es csak összekevert? Ti mit gondoltok?

2021. márc. 4. 06:18
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
50%
10.:Igen,és rettentő önző is.
2021. márc. 4. 22:52
 12/15 A kérdező kommentje:

Hát ide kevés a durva :DD

De legalább észhez tértel.

2021. márc. 5. 11:52
 13/15 anonim ***** válasza:
0%
Miért vagyok lepontozva?
2021. márc. 5. 12:17
 14/15 anonim ***** válasza:
50%
12.:Igen,szerencsére.
2021. márc. 5. 14:51
 15/15 anonim ***** válasza:
69%
100% hogy hazudik.
2021. márc. 7. 10:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!