Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek hazudik?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hazudik?

Figyelt kérdés

Az exemmel 2 hete nem beszélünk. Szakítottam vele (most az lényegtelen miért). Mivel hivogatott letiltottam. Erre kaptam egy nem tul szép lekezelő sms tőle. Csak pilláztam hogy tud igy hirtelen ilyen utálatba átmenni.

Most minap pedig ismét megpróbált keresni, sms irt h valószínüleg azért mert ivott de hiányzom neki. Aztán hívni is próbált. De tiltva volt a száma. Hivásnaplóbol láttam. Irt email t is amiben leirta megint csak flegmán lekezelően hogy nem is engem akart keresni csak benne maradtam a telefonjában es az uj párját is ugy hivják mint engem es véletlenül hívott, de egyébként lefos engem stb stb

Es csak azert irt hogy nehogy azt hidjem még érdeklem...

Nem értem miért tud ilyen lenni az akivel pár hete még "szeretlek".

Vagy lehet tényleg van már párja es csak összekevert? Ti mit gondoltok?

2021. márc. 4. 06:18
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
87%
Hazudik,de ami még rosszabb hogy téged síkhülyének tart,önmagát pedig nagyon okosnak.Ez egy totál mérgező ember,semmilyen szinten ne tarts vele kapcsolatot,se személyesen,se telefonon,se interneten,de még csak a fejedben se gondolj rá,mert az ilyen nem érdemli meg.Tudom,mert régen én is ilyeneket próbáltam bejátszani volt barátnőmnek,pedig csak az időnket pocsékoltam vele.
2021. márc. 4. 06:27
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

Persze, hogy hazudik.

B@$sza az egóját, hogy ki lett dobva és azzal védi magát, hogy téged akar lehúzni.

Javaslom, hogy tiltsd mindenhonnan (és kérd meg a barátaidat is, mert egy ilyen ember arra is képes, hogy nekik mocskoljon téged) és amennyire lehet kerüld.

2021. márc. 4. 06:39
 3/15 A kérdező kommentje:

Igen, én is erre gondolok

Nem ismerek rá, mint aki "bármire képes". Nagyon lekezelően irt levelet is amiben ecsetelte a párjával milyen hű de jó minden es....

Tiltottam a levelezőből is. Nem reagáltam a levelére, mert mondom olaj a tűzre. Ráhagytam

2021. márc. 4. 06:53
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy nagyon olcsó trükk, amivel féltékennyé akar tenni. "A franc akart téged hívni, én az ÚJ PÁROMAT akartam, akit tök véletlenül még ugyanúgy is hívnak, mint téged!"
2021. márc. 4. 09:21
 5/15 A kérdező kommentje:
De erre mi szükség?
2021. márc. 4. 10:33
 6/15 anonim ***** válasza:
74%
Mondom, féltékennyé akar tenni vele. Fel akarja hívni a figyelmed. Vagy azt akarja bizonygatni, hogy már rég továbblépett (közben láthatóan nem, mert akkor nem foglalkozna veled egyáltalán).
2021. márc. 4. 10:36
 7/15 A kérdező kommentje:
Első hsz: úgy érted h még kötődtél hozzá és féltékennyé akartad tenni? Vagy gyülölted?
2021. márc. 4. 14:28
 8/15 anonim ***** válasza:
29%
7.:Nem,én nem mondtam neki hazugságot,hogy van valaki más,egyszerűen csak ráakaszkodtam.Tudtam hogy merrefelé jár-kel,elmentem a falujukba,a buszmegállúban vártam rá,bementem a munkahelyére.Először szép szavakkal próbáltam rá hatni,hogy próbáljuk meg még egyszer,más leszek,ígérem,aztán amikor ez nem hatott,azt mondtam neki hogy nem koptathat csak úgy le,ha összemerne jönni mással,elkapom őt is,meg a barátját is és megkínzom mindkettejüket.
2021. márc. 4. 22:44
 9/15 anonim ***** válasza:
39%
buszmegállóban
2021. márc. 4. 22:45
 10/15 anonim ***** válasza:
0%
Durva voltál, #8
2021. márc. 4. 22:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!