Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hazudik?
Az exemmel 2 hete nem beszélünk. Szakítottam vele (most az lényegtelen miért). Mivel hivogatott letiltottam. Erre kaptam egy nem tul szép lekezelő sms tőle. Csak pilláztam hogy tud igy hirtelen ilyen utálatba átmenni.
Most minap pedig ismét megpróbált keresni, sms irt h valószínüleg azért mert ivott de hiányzom neki. Aztán hívni is próbált. De tiltva volt a száma. Hivásnaplóbol láttam. Irt email t is amiben leirta megint csak flegmán lekezelően hogy nem is engem akart keresni csak benne maradtam a telefonjában es az uj párját is ugy hivják mint engem es véletlenül hívott, de egyébként lefos engem stb stb
Es csak azert irt hogy nehogy azt hidjem még érdeklem...
Nem értem miért tud ilyen lenni az akivel pár hete még "szeretlek".
Vagy lehet tényleg van már párja es csak összekevert? Ti mit gondoltok?
Persze, hogy hazudik.
B@$sza az egóját, hogy ki lett dobva és azzal védi magát, hogy téged akar lehúzni.
Javaslom, hogy tiltsd mindenhonnan (és kérd meg a barátaidat is, mert egy ilyen ember arra is képes, hogy nekik mocskoljon téged) és amennyire lehet kerüld.
Igen, én is erre gondolok
Nem ismerek rá, mint aki "bármire képes". Nagyon lekezelően irt levelet is amiben ecsetelte a párjával milyen hű de jó minden es....
Tiltottam a levelezőből is. Nem reagáltam a levelére, mert mondom olaj a tűzre. Ráhagytam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!