Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kivel írogathat egy srác reggel hét órakor suli felé menet, ha ott van mellette a haverja?
Figyelt kérdés
Vajon a barátnőjével?!? Vagy csak telefonozik? Például instán nézeget posztokat? Vagy mi egyéb oka lehet annak hogy a telefonjába van bújva? Tudom hogy nem tudjátok biztosra, meg akármit csinálhat, de ha így csinál akkor szerintetek a barátnőjével írogat?
A segítséget előre is köszönöm
2021. márc. 3. 12:49
31/44 A kérdező kommentje:
Ahjj. Megint. Ma is egész nap a kezében volt. Végig amíg jöttek a suliba. Ha a suliban nem lenne telefon tilalom ott is azt nyomkodná. Suli után is ahogy kiértek egyből. Le se rakta. Mi lehet rajta hogy annyira érdekes?:(
2021. márc. 5. 16:33
33/44 A kérdező kommentje:
Igen. Tudom. Ha velem írogatna arról tudnék:)
2021. márc. 5. 16:37
34/44 A kérdező kommentje:
Az nem tudom hogy mennyit számít (szerintem semennyit) hogy a haverja is a telefonjával van elfoglalva, amíg ketten jönnek. De ma például reggel találkoztak egy másik barátjukkal, és vele jöttek tovább, de a haverja elrakta a telefont de ő nem. :/
2021. márc. 5. 16:45
35/44 anonim válasza:
Te amúgy egész nap őt figyeled/követed? Szerintem ne rágódj ezen. Mondjuk mostmár, hogy suli se lesz, könnyebb dolgod van. 😁
36/44 A kérdező kommentje:
Igen. Egész nap őt figyelem. Barátnőjével?!? Tényleg kéne tudjam hogy akkor hagyjak békén neki
2021. márc. 5. 16:56
37/44 anonim válasza:
De az biztos, hogy van barátnője? Vagy ez honnan jött? Mert akkor mindenképpen mindegynek kellene lennie, hogy miért bújja a telóját... Nincs esélyed akkor se így se úgy.
38/44 A kérdező kommentje:
Nem tudom van e barátnője. Szerintem nincs mert az utóbbi évben elég sokat bámult engem ami nem akkora nagy szám de én mélyen mégis örülök neki. Azért hiszem azt hogy barátnője van mert hanem egyebet mit tudna csinálni 0-24-ben a telefonján?
2021. márc. 5. 17:04
39/44 anonim válasza:
Pl. rá van függve valami játékra és azért. :) de lehet csajozik...sajnos nem fogjuk tudni kideríteni
40/44 A kérdező kommentje:
Egy játék miatt van rajta suli előtt és suli után egyből?
2021. márc. 5. 19:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!