Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kivel írogathat egy srác...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kivel írogathat egy srác reggel hét órakor suli felé menet, ha ott van mellette a haverja?

Figyelt kérdés

Vajon a barátnőjével?!? Vagy csak telefonozik? Például instán nézeget posztokat? Vagy mi egyéb oka lehet annak hogy a telefonjába van bújva? Tudom hogy nem tudjátok biztosra, meg akármit csinálhat, de ha így csinál akkor szerintetek a barátnőjével írogat?

A segítséget előre is köszönöm

2021. márc. 3. 12:49
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
88%
Honnan a fenéből kéne tudnunk hogy egy számunkra tök idegen gyerek mit csinál a telefonján? Van ezer ötletem, de egyik sem valószínűbb mint a másik. A legviccesebb, hogy kiakadsz, hogy nem kapsz rendes választ. Most ha azt mondom, hogy tuti nem a barátnőjének írt mert csak beléd szerelmes, akkor azt elhiszed vagy mi?
2021. márc. 3. 15:52
 22/44 A kérdező kommentje:

Nem. Nem várom el hogy ezt írd.

Azt kérdeztem szerintetek mit csinálhatott. Mennyi az esély arra kábé hogy nem a barátnőjével írogatott.

Tudom hogy fura a kérdés de a 14-es is tudott rendesen válaszolni. Ti is tudnátok

2021. márc. 3. 15:57
 23/44 anonim ***** válasza:
80%
Tuti a barátnőjének vagy a kiszemeltjének írt
2021. márc. 3. 16:03
 24/44 anonim ***** válasza:
100%
Tanul. Híreket olvas. Facebookozik, instázik... A barátjának ír, mert b*zi. Cipőt akar rendelni, és a megfelelőt keresi, de válogatós, ezért sokáig tart. Azt viszont nem hiszem, hogy minden reggel a barátnőjének írogat. Vagy csak egyszer láttad így?
2021. márc. 3. 16:46
 25/44 A kérdező kommentje:
Legtöbbször a kezében van a telefon. Pedig mindig ott van vele a legjobb barátja. Együtt jönnek suliba is.
2021. márc. 3. 16:49
 26/44 anonim ***** válasza:
100%

Lehet másik haverjával beszélt, az órarendjét is nézhette akár, olvashatott híreket, nézhette a korona statisztikát, játszhatott is akár. Nézhetett valami videót is.

(Ugye suliba ment)

Én is ha reggel mentem a suliba akkor valami haverral mentem, ha telefonoztam akkor volt hogy a barátnőmnek írtam (amikor volt), vagy havernak, osztálytársnak, szüleimnek, híreket olvastam, vagy megnéztem, hogy hol a πcsába lesz órám, hova kell menni, milyen nap is lesz ma. Vagy pont valamit beszéltünk és rá kerestem arra is, vagy az óra jegyzetét néztem át, ha dogát írtunk.

2021. márc. 3. 17:03
 27/44 anonim ***** válasza:
73%
Hogy lehet egy ilyen ökör kérdésre normális választ adni?!!!
2021. márc. 3. 17:05
 28/44 anonim ***** válasza:
10%
Ismerős szitu. Anno 13-14 éves koromban én is ugyanazt csináltam amit te. Ha ennyire az érdekel, hogy van e barátnője akkor nyomozd le a fiút és rögtön megtudod. Ha esetleg tudod a nevét, de azt nem, hogy van e barátnője akkor csinálj egy kamu profilt, de azért hihető legyen. És szépen fokozatosan, burkoltan kérdezz rá és megtudod. Ha ezt nem akarod/ nem mered megvárod ameddig ki nem tesz egy lánnyal képet.
2021. márc. 3. 19:09
 29/44 A kérdező kommentje:

Instagramon nyomoztam utána. Csak kocsikról vannak képei (kicsit nagyon odavan értük). A kamuprofil ötletet pedig a barátnőm már mondta de 100%-ig biztos vagyok benne hogy hazudna ha rákérdeznék. Vagy letiltana egyből. Például én már csak azért is mondtam egyszer egy srácnak hogy van barátom mert nagyon nyomult. Így abbahagyta.

De azért köszönöm szépen a válaszod 😇

2021. márc. 3. 19:14
 30/44 anonim ***** válasza:
33%
Nagyon pihent agyú kérdés, borzalmasak, meg a fiatalok is, akiknek semmi témájuk nincs. Egyhangúak, szürkék, semmi egyéniség. Ennyiből áll egy mai gyerek élete? Szörnyű. Tisztelet a kevés kivételnek. Félreértés ne essék, 20-30 éve is akadt hülye gyerek bőven. Csak akkor élőszóban vagy vonalas telefonon (betyárkodás, kavarás a hátad mögött stb).
2021. márc. 3. 21:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!