Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kivel írogathat egy srác reggel hét órakor suli felé menet, ha ott van mellette a haverja?
Vajon a barátnőjével?!? Vagy csak telefonozik? Például instán nézeget posztokat? Vagy mi egyéb oka lehet annak hogy a telefonjába van bújva? Tudom hogy nem tudjátok biztosra, meg akármit csinálhat, de ha így csinál akkor szerintetek a barátnőjével írogat?
A segítséget előre is köszönöm
Nem. Nem várom el hogy ezt írd.
Azt kérdeztem szerintetek mit csinálhatott. Mennyi az esély arra kábé hogy nem a barátnőjével írogatott.
Tudom hogy fura a kérdés de a 14-es is tudott rendesen válaszolni. Ti is tudnátok
Lehet másik haverjával beszélt, az órarendjét is nézhette akár, olvashatott híreket, nézhette a korona statisztikát, játszhatott is akár. Nézhetett valami videót is.
(Ugye suliba ment)
Én is ha reggel mentem a suliba akkor valami haverral mentem, ha telefonoztam akkor volt hogy a barátnőmnek írtam (amikor volt), vagy havernak, osztálytársnak, szüleimnek, híreket olvastam, vagy megnéztem, hogy hol a πcsába lesz órám, hova kell menni, milyen nap is lesz ma. Vagy pont valamit beszéltünk és rá kerestem arra is, vagy az óra jegyzetét néztem át, ha dogát írtunk.
Instagramon nyomoztam utána. Csak kocsikról vannak képei (kicsit nagyon odavan értük). A kamuprofil ötletet pedig a barátnőm már mondta de 100%-ig biztos vagyok benne hogy hazudna ha rákérdeznék. Vagy letiltana egyből. Például én már csak azért is mondtam egyszer egy srácnak hogy van barátom mert nagyon nyomult. Így abbahagyta.
De azért köszönöm szépen a válaszod 😇
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!