Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit vegyek fel?
Figyelt kérdés
Sziasztok! A barátom áthívott engem magához ott aludni. Szerintetek milyen pizsamát vegyek fel?2021. márc. 2. 14:25
1/9 anonim válasza:
Szerintem bármi jó,ami neked jó. Úgyse a pizsamád fogja érdekelni.
2/9 anonim válasza:
Amit nem sajnálsz hogyha széttép XD De szerintem ne vegyél fel pizsamát.
3/9 anonim válasza:
Ha a pizsamák izgatják akkor kérdezd meg tőle.
4/9 anonim válasza:
Valami tapadósat :D nekem az tetszene.
5/9 anonim válasza:
Tök mindegy, úgyse lesz rajtad sokat.
6/9 anonim válasza:
Banánost pizsamát, ezáltal is jeleznéd felé mennyire szereted és kívánod a banánt. Barátodnál meg pont lesz 1.
8/9 anonim válasza:
#6 nekem van banános pizsim, de tök aranyos. XD
9/9 anonim válasza:
Valami kedves rövidnadrágos pizsamát, az se baj ha nem szett. Én is abban voltam először.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!