Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyire vagyok bolond?
Szóval van egy fiú, akivel egy középsuliba jártunk, aminek már vagy másfél éve vége. És kb alig beszéltünk egymással, szóval kb semmi közöm nem volt hozzá. És mostanában folyton ő jár a fejemben, pedig tényleg nincs okom rá. Meg tényleg semmi se történt, ami magyarázná, hogy mért gondolok rá. Sőt, már azóta ismerkedtem, beszélgettem más fiúkkal, stb.. Utoljára nyáron találkozultunk egy munka miatt, és azóta se volt semmi. Egy ideje megszállottan nézegettem a fb oldalát, ezért inkább töröltem az ismerőseim közül, mert már ijesztőnek éreztem a dolgot. :D
Valaki aki elolvasta mondja már meg mi bajom van, mert még csak azt se mondhatnám hogy ú, de összejönnék vele. Mert vannak olyan dolgai, amiket nem tudnék tolerálni. Szóval unatkozik az agyam vagy mi ez?
Köszi a választ. :)
Nincs más. Vonzónak találtad, az agyadban megjelent a hiány érzete és rá gondolsz.
Vagy megpróbálod felszedni és ha nem megy tovább lépsz vagy lefoglalod magad mással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!